Ackumulatortank från Laddotank, med en värmeslinga och tappvarmvattenslinga
  • Ackumulatortank från Laddotank, med en värmeslinga och tappvarmvattenslinga
  • Ackumulatortank från Laddotank med en värmeslinga och tappvarmvattenslinga. Visat med grafik till insidan.

Laddotank Eco Combi 2 - med tappvarmvattenslinga och värmeslinga

Eco Combi 2 Laddotank är en ekonomisk och tillförlitlig ackumulatortank som kommer med en rostfri slinga för tappvarmvatten och en extra värmeslinga. Denna tank är utformad för att lagra värmeenergi i vattenburna värmesystem och för att förbättra driftsförutsättningarna för olika värmekällor. Med sin förmåga att ständigt tillhandahålla värmeenergi, förbättrar den värmekomforten för användaren, även när pannan inte är i drift. 

Storlek
Finns i lager
27 850,00 kr
Inkl. moms

Eco Combi 2 Laddotank är en ackumulatortank som kombinerar ekonomi med pålitlighet. Den är försedd med en rostfri slinga för tappvarmvatten och en extra värmeslinga, vilket gör den idealisk för att lagra värmeenergi i vattenburna värmesystem och för att förbättra driftsförutsättningarna för olika värmekällor, inklusive värmepumpar, olja, ved, pellets och solenergi.

Med sin förmåga att ständigt tillhandahålla värmeenergi, kan Eco Combi 2 Laddotank förbättra värmekomforten för användaren betydligt, även när pannan inte är i drift. Detta gör den till ett utmärkt val för de som söker en ekonomisk lösning för sina värmesystem.

Eco Combi 2 Laddotank är tillverkad med en stålkonstruktion. Dess tappvarmvattenslinga är gjord av rostfritt stål, vilket gör den lämplig för dricksvatten enligt D.M. n. 174 daterad 06.04.04. Den extra värmeslingan gör det även möjligt att ladda ackumulatortanken med värmeenergi från två separata värmekällor, till exempel biobränsle och sol.

Isoleringen på denna ackumulatortank består av 100 mm mjuk polyester, gjord av 100% återvinningsbart material. Den har hög värmeisolering och låg värmeledningsförmåga på 0,035 W / mK. Dess brandsäkerhetsklass är Bs2d0 enligt EN 13501 (B1 enligt DIN 4102). Den är klädd med en grå PVC-jacka och lock, vilket ger den ett snyggt och professionellt utseende.

Med sin flexibilitet och höga prestanda, är Eco Combi 2 Laddotank det perfekta valet för de som söker en högkvalitativ, pålitlig och ekonomisk ackumulatortank.

1462
10 objekt