Bli återförsäljare av Ulmas högkvalitativa värmeprodukter

Ulma AB är ett företag som grundades redan 2003. Sedan dess har vi utvecklat användarvänliga värmeprodukter med hög verkningsgrad. Våra pelletsbrännare och pelletspannor har även vunnit Bäst i Test som en del av ett hållbart värmesystem för villaägare.

Våra produkter är svensktillverkade och vi lägger stor vikt vid detaljerna. På så sätt kan vi försäkra oss om att våra produkter håller högsta kvalité – oavsett om dina kunder är intresserade av brännare, pannor eller andra tillbehör.

Fördelarna med att erbjuda Ulmas produkter till dina kunder

Om du driver verksamhet som inriktar sig på VVS och energilösningar är Ulmas värmeprodukter ett bra alternativ att erbjuda dina kunder som letar efter en kostnadseffektiv lösning baserad på biobränsle. 

Ulmas pelletspannor och pelletsbrännare

Våra pelletspannor och pelletsbrännare erbjuder dina kunder ett driftsäkert värmesystem som är lätt att installera och använda. Det är två populära varianter av värmelösningar eftersom det är ett prisvärt alternativ med lång livslängd. 

En annan stor fördel är att de tillverkas i Sverige. Vi har en komplett maskinutrustning som gör det möjligt för oss på Ulma att ha full kontroll på tillverkningen, ända ner på detaljnivå. På så sätt kan vi säkerställa att vi alltid håller samma höga kvalité. 

Ulmas pelletskaminer

Ulma erbjuder även i samarbete med italienska Cadel kaminlösningar som går att installera i existerande öppna spisar – med eller utan skorsten. Pelletskaminer utan skorsten har öppnat upp för att låta fler kunder upptäcka denna mysiga och kostnadseffektiva värmekälla. Denna lösning passar alltså perfekt för kunder som är på jakt efter ett hållbart och stämningshöjande uppvärmningsalternativ. 

Med andra ord – oavsett om du som återförsäljare vill erbjuda hela vårt sortiment, eller handplocka ett urval, så gör du det enkelt för dina kunder att välja ett hållbart, kostnadseffektivt och driftsäkert komplement till uppvärmning för fastigheter. 

Bli återförsäljare

Idag jobbar Ulma AB med en stor mängd återförsäljare och samarbetspartners över hela världen. Som återförsäljare hjälper vi dig med det du behöver för att kunna informera dina kunder om våra värmeprodukter och pellets. Du får full tillgång till vårt kunniga team som kan hjälpa dig svara på eventuella frågor om både sortiment och installation. Alla priser är även rabatterade för dig som vill bli återförsäljare. 

Du skickar smidigt in en ansökan via formuläret nedan, så återkommer vi med vidare information. Varmt välkommen med din ansökan! 

Bli återförsäljare

Ange vilken produktgrupp du är intresserad av att installera.