Paketlösningar för enkel installation av pelletspanna

Paketlösningar

Dags att byta värmesystem? Redan vid utetemperaturer runt nollan blir pelletsvärmen ungefär lika billig som värmen från en luftvärmepump. Och ju kallare det blir desto lönsammare blir pelletsvärmen. Pellets är med andra ord ett naturligt batteri av lagrad effekt, redo att användas närhelst du behöver denna.

Aktiva filter

 • Paketpris - Ulma Ladd Midi ECO Pelletspanna

  93 775,00 kr

  Ulma Laddpanna Midi 60kW är den perfekta lösningen för dig som vill ha högsta effektivitet, minimala miljöutsläpp och en snygg, enkel design i en och samma produkt. Tillverkad i Sverige, med välbeprövad teknik och högsta verkningsgrad är Ulma Laddpanna Midi ett utmärkt val för ditt hem.

  Vårt unika högpresterande tändelement är utformat för att snabbt och pålitligt tända brännaren, så att du kan njuta av en varm och bekväm miljö utan några bekymmer. Med en helautomatisk sotning och stående rökgastuber får du en nästan underhållsfri anläggning, med minimalt underhåll och maximal prestanda.

  Med en vattenvolym på 72 L och en ackumulatortank på minst 500 L är den tillräckligt stor för att ge dig tillräckligt med värme utan att ta upp för mycket utrymme.

  Med sin helautomatiska sotning och stående rökgastuber är Ulma Laddpanna Midi också en av de mest underhållsfria laddpannorna på marknaden. Det betyder att du kan njuta av en varm och bekväm miljö utan att behöva tänka på att ständigt underhålla din produkt.

  Lambdastyrning är ett tillval som garanterar ännu högre verkningsgrad och mindre miljöutsläpp. Detta innebär att du kan njuta av varma och bekväma rum med minimal påverkan på miljön, samtidigt som du sparar pengar på dina energikostnader.

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini ECO Pelletspanna

  48 400,00 kr

  En kompakt laddpanna som körs med en Ulma ECO 2 30kW pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  På bilden är vår ECO brännare monterad med vårat populära svängfäste som underlättar handhavandet.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini TCA Pelletspanna

  55 975,00 kr

  En liten kompakt laddpanna, här i ett paket med en Ulma 2000 TCA 2 pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna med TCA2 brännare

  77 150,00 kr

  ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som från början dessutom är utrustad med lambdastyrning, shuntautomatik och trådlös inomhusgivare. Detta ger en hög nivå av komfort och ger samtidigt energibesparingar för husägaren.

  Brännkammarens dimension är väl anpassad efter dagens moderna brännare. Hög temperatur i brännkammaren ger ren och i det närmaste fullständig förbränning. De långa rökgasgångarna med väl tilltagna tuber genom konvektionsdelen gör värmeöverföringen mycket effektiv. Med sin väl tilltagna vattenvolym i kombination med en extra lång varmvattenslinga ger rikligt med färskt varmvatten till både dusch och bad.

  Pannan har som standard 6 kW el-patron, som möjliggör temperaturhållning utan pellets, om man lämnar hemmet under en längre period. Asklådan behöver max tömmas ca 2-3 ggr per år beroende på fastighetens förbrukning och rymmer ca 45 liter aska. 

  Pannan är utrustad med en lambdasond vilket betyder att det automatiskt mäter gaserna så att korrekt förbränning sker, vilket resulterar i en bättre eldningsekonomi. Pannan kommer komplett med vår självrengörande pelletsbrännare TCA 2.

  • Svensktillverkad
  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Minimalt med underhåll

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012 klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Pelletspaket ECO Pelletspanna med TCA2 Pelletsbrännare

  65 050,00 kr

  En pelletspanna för dig som vill ha ett driftsäkert och ekonomiskt värmesystem. Pelletspannan är svensktillverkad, och håller en mycket god kvalité. Utrustad med automatisk sotning med hjälp av tryckluft, vilket gör att du enbart behöver tömma asklådan några få gånger per år.

  Pelletsbrännaren är utrustad med en avancerad styrenhet som sköter övervakningen, säkerhetsfunktioner samt förbränningen. Du styr brännaren via en touchdisplay, vilket gör din installation mycket enkel. 

  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Rejält tilltagen varmvattenslinga
  • Minimalt med underhåll

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar givetvis de hårda kraven för Ekodesign 2020.