Paketlösningar för enkel installation av pelletspanna

Paketlösningar

Dags att byta värmesystem? Redan vid utetemperaturer runt nollan blir pelletsvärmen ungefär lika billig som värmen från en luftvärmepump. Och ju kallare det blir desto lönsammare blir pelletsvärmen. Pellets är med andra ord ett naturligt batteri av lagrad effekt, redo att användas närhelst du behöver denna.

Aktiva filter

 • Paketpris - Ulma Ladd Midi ECO Pelletspanna

  93 775,00 kr

  Ulma Laddpanna Midi 60kW är den perfekta lösningen för dig som vill ha högsta effektivitet, minimala miljöutsläpp och en snygg, enkel design i en och samma produkt. Tillverkad i Sverige, med välbeprövad teknik och högsta verkningsgrad är Ulma Laddpanna Midi ett utmärkt val för ditt hem.

  Vårt unika högpresterande tändelement är utformat för att snabbt och pålitligt tända brännaren, så att du kan njuta av en varm och bekväm miljö utan några bekymmer. Med en helautomatisk sotning och stående rökgastuber får du en nästan underhållsfri anläggning, med minimalt underhåll och maximal prestanda.

  Med en vattenvolym på 72 L och en ackumulatortank på minst 500 L är den tillräckligt stor för att ge dig tillräckligt med värme utan att ta upp för mycket utrymme.

  Med sin helautomatiska sotning och stående rökgastuber är Ulma Laddpanna Midi också en av de mest underhållsfria laddpannorna på marknaden. Det betyder att du kan njuta av en varm och bekväm miljö utan att behöva tänka på att ständigt underhålla din produkt. 

  Lambdastyrning är ett tillval som garanterar ännu högre verkningsgrad och mindre miljöutsläpp. Detta innebär att du kan njuta av varma och bekväma rum med minimal påverkan på miljön, samtidigt som du sparar pengar på dina energikostnader.

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini ECO Pelletspanna

  48 400,00 kr

  En kompakt laddpanna som körs med en Ulma ECO 2 30kW pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  På bilden är vår ECO brännare monterad med vårat populära svängfäste som underlättar handhavandet.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020. 

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini TCA Pelletspanna

  55 975,00 kr

  En liten kompakt laddpanna, här i ett paket med en Ulma 2000 TCA 2 pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L. 

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna med TCA2 brännare

  77 150,00 kr

  ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som är utrustad med avancerad lambdastyrning, shuntautomatik och trådlös inomhusgivare. Med detta får du inte bara en hög nivå av komfort utan även betydande energibesparingar för ditt hem. 

  Brännkammaren är dimensionerad för att passa dagens moderna brännare perfekt. Den höga temperaturen i brännkammaren ger en ren och nästintill fullständig förbränning. Konvektionsdelen med sina långa rökgasgångar och generösa tuber garanterar en mycket effektiv värmeöverföring. Den stora vattenvolymen och den extra långa varmvattenslingan ger gott om färskt varmvatten för både dusch och bad.

  Pannan levereras med en standard 6 kW elpatron, vilket möjliggör temperaturhållning utan pellets om du lämnar hemmet under en längre tid. Asklådan behöver endast tömmas cirka 2-3 gånger per år, beroende på fastighetens förbrukning, och har en kapacitet på cirka 45 liter aska.

  En inbyggd lambdasond övervakar förbränningsgaser automatiskt för att säkerställa en korrekt förbränning och därmed förbättrad eldningsekonomi. Pannan är komplett med vår självrengörande pelletsbrännare TCA 2.

  Svensktillverkad, ULMA-Lambdasondpannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012 klass 5, och uppfyller de hårda kraven för Ekodesign 2020. Den har en mycket hög verkningsgrad och är användarvänlig med enkla menyer. Med så få rörliga delar som möjligt är den driftsäker och kräver minimalt med underhåll.

  Köp Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna Med TCA2 Brännare Plus idag och njut av en effektiv och pålitlig värmelösning för ditt hem!

  • Svensktillverkad
  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Minimalt med underhåll
 • Pelletspaket ECO Pelletspanna med TCA2 Pelletsbrännare

  65 050,00 kr

  Välkommen till framtiden av uppvärmning! Med vår energisnåla pelletspanna får du ett pålitligt och ekonomiskt värmesystem. Denna svenska pelletspanna håller enastående kvalitet och är tillverkad med omsorg. Den är utrustad med en avancerad styrenhet som hanterar övervakning, säkerhetsfunktioner och förbränning. Med en touchdisplay blir installationen enkel och smidig. 

  Fördelar med vår pelletspanna:

  • Hög verkningsgrad: Du får ut maximal värmeffekt med minimal bränsleförbrukning.
  • Användarvänlig: Enkla menyer på touchdisplayen gör styrningen enkel och intuitiv.
  • Driftsäker: Med färre rörliga delar minimeras risken för driftstopp och underhåll.
  • Tilltagen varmvattenslinga: Njut av rejält varmvattenflöde för dina behov.
  • Minimalt underhåll: Du behöver bara tömma asklådan några få gånger per år.
  • Testad och godkänd: Vår pelletspanna uppfyller EN 303-5 2012: klass 5 och är naturligtvis i enlighet med Ekodesign 2020.

  Med vår energisnåla pelletspanna får du inte bara en pålitlig och effektiv uppvärmningslösning, utan också en möjlighet att spara pengar och bidra till en bättre miljö. Denna högkvalitativa pelletspanna, tillverkad i Sverige, är utformad för att erbjuda enastående prestanda och pålitlighet.

  Med en avancerad styrenhet och intuitiv touchdisplay får du full kontroll över ditt värmesystem. Styrningen är enkel och smidig, och du kan enkelt anpassa inställningar och övervaka förbränningen. Du behöver inte vara expert för att använda vår pelletspanna - det är enkelt och användarvänligt för alla.

  Vi förstår vikten av en driftsäker uppvärmningslösning. Vår pelletspanna är utrustad med så få rörliga delar som möjligt, vilket minimerar risken för driftstopp och underhåll. Du kan lita på att vår pelletspanna kommer att fungera problemfritt och ge dig en jämn och pålitlig värmeförsörjning.

  Med en rejält tilltagen varmvattenslinga kan du njuta av rikligt med varmvatten för dina behov. Oavsett om det är för dusch, disk eller tvätt, kommer vår pelletspanna att leverera tillräckligt med varmvatten för att du ska känna dig nöjd och bekväm.

  Tid är värdefullt, och det är därför vår pelletspanna är konstruerad för minimalt underhåll. Du behöver bara tömma asklådan några få gånger per år, vilket gör skötseln enkel och smidig. Du kan ägna mer tid åt att njuta av värmen och mindre tid åt att underhålla värmesystemet.

  Vår pelletspanna är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012: klass 5, vilket garanterar dess kvalitet och prestanda. Dessutom uppfyller den självklart de hårda kraven för Ekodesign 2020, vilket gör den till ett miljövänligt val för din uppvärmning. 

  Investera i vår energisnåla pelletspanna idag och upplev en pålitlig, effektiv och hållbar uppvärmningslösning. Ge dig själv och din familj en varm och bekväm miljö samtidigt som du minskar din energiförbrukning och bidrar till en bättre framtid.