Paketlösningar för enkel installation av pelletspanna

Paketlösningar

Dags att byta värmesystem? Redan vid utetemperaturer runt nollan blir pelletsvärmen ungefär lika billig som värmen från en luftvärmepump. Och ju kallare det blir desto lönsammare blir pelletsvärmen. Pellets är med andra ord ett naturligt batteri av lagrad effekt, redo att användas närhelst du behöver denna.

Aktiva filter

 • Paketpris - Ulma Ladd Midi ECO Pelletspanna

  85 250,00 kr

  Ulma Laddpanna Midi är en större laddpanna som körs med en 60 kW Ulma ECO 60 kW Premium Air pelletsbrännare.

  Pannan har en vattenvolym på 72 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 500 L.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5.

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini ECO Pelletspanna

  44 000,00 kr

  En kompakt laddpanna som körs med en Ulma ECO 2 30kW pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  På bilden är vår ECO brännare monterad med vårat populära svängfäste som underlättar handhavandet.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Paketpris - Ulma Ladd Mini TCA Pelletspanna

  50 875,00 kr

  En liten kompakt laddpanna, här i ett paket med en Ulma 2000 TCA 2 pelletsbrännare. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna med TCA2 brännare

  70 125,00 kr

  ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som från början dessutom är utrustad med lambdastyrning, shuntautomatik och trådlös inomhusgivare. Detta ger en hög nivå av komfort och ger samtidigt energibesparingar för husägaren.

  Brännkammarens dimension är väl anpassad efter dagens moderna brännare. Hög temperatur i brännkammaren ger ren och i det närmaste fullständig förbränning. De långa rökgasgångarna med väl tilltagna tuber genom konvektionsdelen gör värmeöverföringen mycket effektiv. Med sin väl tilltagna vattenvolym i kombination med en extra lång varmvattenslinga ger rikligt med färskt varmvatten till både dusch och bad.

  Pannan har som standard 6 kW el-patron, som möjliggör temperaturhållning utan pellets, om man lämnar hemmet under en längre period. Asklådan behöver max tömmas ca 2-3 ggr per år beroende på fastighetens förbrukning och rymmer ca 45 liter aska. 

  Pannan är utrustad med en lambdasond vilket betyder att det automatiskt mäter gaserna så att korrekt förbränning sker, vilket resulterar i en bättre eldningsekonomi. Pannan kommer komplett med vår självrengörande pelletsbrännare TCA 2.

  • Svensktillverkad
  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Minimalt med underhåll

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012 klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.

 • Pelletspaket ECO Pelletspanna med TCA2 Pelletsbrännare

  59 125,00 kr

  En pelletspanna för dig som vill ha ett driftsäkert och ekonomiskt värmesystem. Pelletspannan är svensktillverkad, och håller en mycket god kvalité. Utrustad med automatisk sotning med hjälp av tryckluft, vilket gör att du enbart behöver tömma asklådan några få gånger per år.

  Pelletsbrännaren är utrustad med en avancerad styrenhet som sköter övervakningen, säkerhetsfunktioner samt förbränningen. Du styr brännaren via en touchdisplay, vilket gör din installation mycket enkel. 

  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Rejält tilltagen varmvattenslinga
  • Minimalt med underhåll

  Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012:klass 5, och klarar givetvis de hårda kraven för Ekodesign 2020.