ULMA AB är ett svenskt företag som specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa, effektiva och driftsäkra värmesystem baserade på bioenergi. Vi har sedan starten 2003 varit fokuserade på att producera värmeprodukter inom bioenergin, och först och främst då pelletsmarknaden.

Historia

ULMA AB grundades år 2003 av två entreprenörer med stor passion för miljövänlig uppvärmning. Sedan dess har vi vuxit och utvecklats till att bli en ledande aktör inom tillverkning av högkvalitativa, effektiva och driftsäkra värmesystem baserade på bioenergi.

Med över 20 års erfarenhet har vi en omfattande kunskap om branschen och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov. Vi är stolta över vår svenska tillverkning och satsar på kvalitetsprodukter med noggrann kontroll in i minsta detalj.

Produktion

Vi har en komplett maskinutrustning för produktion av våra värmeprodukter såsom CNC-maskiner, kantpressar, gradsaxar, svarvar, mig-mag-tig svetsning m.m. På senare tid har vi även utökat vår maskinpark med en robotsvets. Alla våra värmeprodukter tillverkas av ULMA AB med svensktillverkade detaljer, då vi satsar på kvalitetsprodukter och kontroll in i minsta detalj.

Pelletsbrännare och pelletspannor

Vårt produktsortiment inom bioenergi inkluderar pelletsbrännare, skruvmatningssystem, vakuumsugsystem samt en egen pelletspanna som är anpassad för vår pelletsbrännare. Våra pelletsbrännare är tillverkade av högsta kvalitet och är både effektiva och driftsäkra. Pelletspannan som vi tillverkar har utvecklats för att fungera perfekt tillsammans med vår pelletsbrännare. Med en ULMA AB pelletsbrännare och pelletspanna får du en komplett lösning för miljövänlig uppvärmning.

Pelletskaminer

Vi är även stolta över att vara importör av produkter från Cadel s.r.l. som är en ledande tillverkare av pelletskaminer. Deras produkter är tillverkade i Italien med högsta kvalitet och design, och de har över 40 års erfarenhet inom branschen. Genom vårt samarbete med Cadel kan vi erbjuda våra kunder ännu fler alternativ inom miljövänlig uppvärmning.

Vårt mål

Vårt huvudmål är att fortsätta att tillverka och erbjuda högkvalitativa, effektiva och driftsäkra värmesystem baserade på bioenergi. Vi strävar efter att vara en ledande aktör inom branschen och att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och support.