• Pellets och pelletseldning – vanliga frågor och svar
  Pellets och pelletseldning – vanliga frågor och svar

  Pellets är ett kostnadseffektivt och miljömedvetet sätt att värma ditt hus. Här svarar vi på de vanligaste frågorna rörande pellets, pelletskaminer, pris, m.m.

  Read more
 • Utbildning Pelletsvärme för villaägare
  Utbildning Pelletsvärme för villaägare

  Information om förnybar energi för villaägare med tyngdpunkt på pelletsvärme. Kursen som omfattar 3 timmar inleder med en övergripande information om sambanden mellan klimatförändringar och nyttan av att bruka skogen på ett ansvarsfullt sätt.

  Read more
 • Effektivisera pelletsbrännaren med lambdastyrning!
  Effektivisera pelletsbrännaren med lambdastyrning!

  Vi har nu tagit fram ett kit för dig som vill komplettera din pelletsbrännare med lambdastyrning. Detta ökar effektiviteten, minskar klimatpåverkan och du minskar även din pelletsförbrukning. 

  Read more
 • Nordbygg 2020
  Nordbygg 2020

  Välkommen till vår monter på Nordbygg 2020 den 21-24 april! Vi visar upp våra nyheter på norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen.

  Read more
 • Återigen är vi bäst i test
  Återigen är vi bäst i test

  Ulmas pelletspanna och pelletsbrännare har tagits med som en del av det vinnande konceptet i ett test genomfört av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det vinnande konceptet, framtaget av Svenska Solgruppen, erbjuds nu till dig som vill värma ditt hus med 100 % förnybar energi.

  Read more
Showing 1 to 5 of 5 (1 Page)