MCZ

MCZ erkänns som en av de ledande europeiska aktörerna inom biobränsleuppvärmning. Med sina många olika varumärken representerar MCZ varje typ av användning av eld i hemmet och har en av de mest omfattande produktsortimenten på marknaden, inklusive eldstäder, kaminer, vedspisar och grillar. Dessa värmekällor kombinerar tidlös italiensk design med banbrytande teknik, vilket gör dem till den perfekta mittpunkten i alla hem.

Som ensam distributör av MCZ-kaminer i Sverige, levererar ULMA kaminer av högsta kvalité. Lita på vårt partnerskap för att ge dig oöverträffad kvalitet och service.

Upplev skillnaden med MCZ-kaminer: Starta din kamin på bara 3 minuter via en app och njut av den fascinerande visningen av vår CORE-teknologi, som visar en naturlig flamma med en självrengörande brännare. Omfamna värme, effektivitet och elegans med MCZ.

Miljövänlig överlägsenhet: MCZ-kaminer leder branschen som det mest miljövänliga alternativet, minskar utsläppen och minimerar miljöpåverkan för en grönare morgondag.

Ultimat bekvämlighet: Med fjärrstyrning via app har det aldrig varit enklare att värma ditt hem. Kontrollera din kamin var som helst med din smartphone, och säkerställ komfort och värme vid dina fingertoppar.

Mångsidiga värmelösningar: Från enskilda rum till hela hus, erbjuder MCZ kaminer som effektivt kan värma flera områden eller integreras med ditt värmesystem, vilket ger flexibla värmelösningar anpassade till dina behov.

Ren värmeteknik: Njut av en renare miljö med MCZ

Engagemang för ren uppvärmning: Våra kaminer säkerställer minimala utsläpp och optimal luftkvalitet för ditt hem och din familj.

Snabb start: Bli varm på nolltid med kaminer som startar på bara 3 minuter, vilket ger dig omedelbar komfort när du behöver det som mest.

Innovativ CORE-teknologi: Fördjupa dig i den fascinerande skönheten av naturliga flammor och njut av problemfri underhållning med CORE-teknologi, som har en självrengörande brännare för enkel drift och fantastisk estetik.

Vi på ULMA vill ge dig den bästa uppvärmningen som MCZ har att erbjuda, med en kombination av stil, komfort och banbrytande teknik.

Aktiva filter