• Ny
Pelletskamin MCZ Club CORE 10kW|Ulma AB

Pelletskamin MCZ Club CORE 10kW

Upptäck den eleganta och moderna pelletskaminen Club från MCZ, designad för att ge ditt hem både stil och värme. Denna kamin kombinerar estetik med funktionalitet och är utrustad med den avancerade Core-teknologin, baserad på förgasningsprinciper, som garanterar hög effektivitet och mycket låga utsläpp. Den naturliga lågan och det självrengörande brännjärnet som bara kräver veckovis underhåll, gör användningen enkel och bekväm.

Maestro+ teknologin låter dig enkelt styra kaminen via en smartphone-app, oavsett om du är hemma eller på språng. Den infällbara digitala kontrollpanelen på toppen ger extra bekvämlighet. Club är den perfekta lösningen för dem som söker en effektiv och stilren värmekälla för sitt hem.

  Varmluft

  Borstlös skruvmotor

  CORE Teknologi

  Smidig kontrollpanell

  Maestro+ Teknologi

  Automatisk rengöring

  Avstängningsbar Ventilation

  Helt tät konstruktion

  Snabb upptändning

  Veckovis askurtömning

  Extern termostat (tillval)

  Integrerad Wi-Fi

49 200,00 kr
Inkl. moms
Färg: Mattsvart metall
Typ av installation: Anslutning till befintlig skorsten
Beställningsvara, 6-8 veckors leveranstid

CLUB - 3D-VISUALISERING

Utforska vår eleganta och funktionella kaminmodell i 3D! Denna modell är utformad för att passa både moderna och traditionella hem. Med Google AR kan du enkelt placera och testa kaminen direkt i ditt rum, vilket ger dig en realistisk bild av hur den kommer att se ut och passa in i din inredning. Snurra runt modellen och utforska varje detalj för att säkerställa att den uppfyller alla dina krav och förväntningar. Testa nu och upplev värmen och stilen som vår kamin kan tillföra ditt hem!

AR icon Klicka för att se CLUB i AR, i ditt hem

RÄTT KOMFORTNIVÅ FÖR ETT RUM ELLER ÖPPEN YTA

Detta är en luftkamin, den mest klassiska modellen av pelletskamin. En enda fläkt, kraftfull men ändå tyst, sprider effektivt den varma luften i rummet där kaminen är installerad, vilket gör det varmt och mysigt inom några minuter. Beroende på hur väl isolerat ditt hem är och hur det är utformat, kan denna kamin också värma mycket stora rum. Du kan välja fläktens effekt efter dina behov. En varm, kraftfull bris för att snabbt värma upp ditt hem eller ett knappt märkbart viskande ljud om du bara behöver hålla samma temperatur.

Detta luftsystem är utformat för att erbjuda en jämn och effektiv uppvärmning, vilket säkerställer att värmen sprids jämnt i hela rummet. Kaminen är idealisk för både små och stora ytor, och tack vare den justerbara fläktens flexibilitet kan du anpassa uppvärmningen efter dina specifika behov. För snabb uppvärmning, öka fläktens effekt; för en tyst och konstant värme, sänk fläktens hastighet.

Denna luftkamin kombinerar effektivitet med en elegant design, vilket gör den till en funktionell och attraktiv del av ditt hem. Fläktens låga ljudnivå säkerställer en tyst och rogivande miljö, medan den varma luften snabbt skapar en behaglig atmosfär. Perfekt för både små rum och öppna ytor, denna kamin erbjuder en pålitlig och flexibel uppvärmningslösning som anpassar sig efter dina önskemål.

Description of image 1

ÄNNU VACKRARE UTSIKT ÖVER LÅGAN

Förbränningskammaren är noggrant designad för att erbjuda en hänförande och fascinerande vy av elden. Eldstadens höjd och djup är anpassade för att säkerställa en optimal vertikal utveckling och en naturlig rörelse av lågan, vilket skapar en rogivande och estetiskt tilltalande eldupplevelse. Eldstadens former har mjukats upp för att ge en behaglig och tilltalande visuell upplevelse, även när lågan inte är tänd. Denna design säkerställer att kaminen blir en central och elegant del av ditt hem, oavsett om elden är igång eller inte.

Description of image 2

TOPP MED STORT UTRYMME FÖR PÅFYLLNING

Pelletluckans öppning har utformats för att underlätta påfyllningen och göra den så smidig som möjligt för användaren. Genom att öka utrymmet för pelletsen kan du enkelt och bekvämt fylla på kaminen utan att behöva oroa dig för spill eller besvär. Handtaget har också noggrant utformats för att ge en behaglig och ergonomisk känsla, vilket gör det lättare att öppna och stänga luckan. Denna genomtänkta design säkerställer en bekväm och problemfri användning varje gång du behöver fylla på pellets.

TÄNDNINGSHASTIGHET

Med den avancerade keramiska tändelementet blir tändningen av kaminen både snabb och energieffektiv. Lågan visas på mindre än tre minuter, vilket innebär en betydande minskning av tändningstiderna och elförbrukningen. Denna teknologi gör att du snabbt och enkelt kan njuta av en varm och inbjudande eld, utan långa väntetider. Det keramiska tändstiftet bidrar också till en mer hållbar och energieffektiv drift av kaminen, vilket gör den till ett miljövänligt val för ditt hem.

ENKEL RENGÖRING

Kaminen är utformad med en generös asklåda som har en kapacitet på nästan 5 liter, samt ett askfack som rymmer mer än 8 liter. Detta innebär att du kan använda kaminen i ungefär en vecka utan att behöva tömma askan, vilket gör den idealisk för daglig användning. Kaminerna är dessutom utrustade med ett automatiskt skrapsystem som förhindrar uppbyggnad av aska och minskar behovet av daglig rengöring av eldstaden. Detta system säkerställer en kontinuerlig och effektiv drift av kaminen med minimal ansträngning från din sida.

TOTAL TYSTNAD, NÄR DU VILL

No-Air-funktionen ger dig möjlighet att helt utesluta rumsfläkten i kaminen, vilket säkerställer maximal tystnad och en lugn atmosfär i ditt hem. Genom att stänga av rumsfläkten så sprids värmen istället genom naturlig konvektion, vilket skapar en behaglig och jämn värmefördelning i rummet. Denna funktion gör att du kan njuta av en varm och tyst miljö, perfekt för avkoppling och välbefinnande.

TÄT STRUKTUR SOM STANDARD

Den täta förbränningskammaren är konstruerad för att använda syre som tas enbart från utsidan, vilket säkerställer minskad energikonsumtion och perfekt termisk komfort i ditt hem. Denna design är särskilt fördelaktig för moderna hem med hög energieffektivitet, även de med energiklass A, då den eliminerar risken för rökutsläpp i rummet. Genom att skapa en tät förbränningskammare garanteras en säker och hälsosam inomhusmiljö, samtidigt som kaminen bidrar till ett hållbart och energieffektivt boende.

Core

CORE-TEKNOLOGIN

Core-förbränningsteknologin utnyttjar principerna för förgasning för att uppnå höga nivåer av effektivitet med mycket låga utsläpp. Denna avancerade teknologi garanterar exceptionella prestanda vid alla effektnivåer, vilket innebär att kaminen alltid fungerar optimalt oavsett inställning. Core-teknologin uppnår utsläppsnivåer upp till 55% lägre än den europeiska Ecodesign-gränsen för partiklar, vilket gör den till ett miljövänligt val. Dessutom skapar den en naturlig låga som liknar den hos vedeldade produkter, och glaset förblir rent mycket längre tack vare en självrengörande härd. Denna innovativa teknologi gör att kaminen endast behöver rengöras en gång i veckan, vilket sparar tid och ansträngning för användaren.

Upptäck mer om Core-teknologin från MCZ.

Core

MAESTRO+ TEKNOLOGIN

Tack vare Maestro+ teknologin kan kaminen styras direkt från en smartphone via en specifik app, vilket ger full kontroll både hemma och på distans. Anslutning sker enkelt via hemmets internetnätverk (router) eller direkt via Bluetooth, vilket ger dig flexibiliteten att justera kaminens inställningar var du än befinner dig. Oavsett om du vill öka temperaturen innan du kommer hem eller justera fläkthastigheten från soffan, ger appen dig möjligheten att göra detta med några få tryck.

Som en extra bekvämlighet ingår en innovativ, infällbar digital kontrollpanel monterad på toppen av kaminen som standard. Denna panel ger dig snabb och enkel åtkomst till alla kaminens funktioner direkt från enheten, vilket gör det möjligt att justera inställningarna även om du inte har din smartphone till hands. Den infällbara designen gör att panelen diskret kan döljas när den inte används, vilket bidrar till kaminens eleganta och moderna utseende.

Upptäck mer om Maestro+ teknologin från MCZ.

Vanliga frågor

Vad är skillnaderna mellan MCZ och CADEL-kaminer?

Vad ingår med kaminen?

Vilka olika modeller av pelletskaminer finns tillgängliga?

Hur väljer jag rätt storlek på pelletskamin för mitt hem?

Hur lång är livslängden på en pelletskamin?

Hur beställer jag en kamin med installation?

Vad kostar installationen?

Behövs bygglov för installation av pelletskamin?

Hur ofta behöver jag rengöra kaminen?

Vad innebär underhåll av pelletskamin?

Hur fungerar en pelletskamin?

Hur effektiv är en pelletskamin jämfört med andra värmekällor?

Kan jag styra kaminen med en app?

Vad är garantitiden?

Hur får jag service på min kamin?

7122019+6922021

Datablad

Dimension
L 56 x H 115.5 x B 55 cm
Uppvärmningsbar volym min/max
86 - 285 m3
Förrådets kapacitet
30 kg
Pelletstyp
ø6-8 mm
Timförbrukning min / max
0,60 - 2,30 kg/h
Räckvidd min/max
13 - 50 h
Kaminens rökrör
80 mm
Kaminens effektområde
2,4 - 10,0 kW
Kaminens verkningsgrad
92,90%
Kaminens vikt
165 kg

Nerladdning

SV - Kontrollplan vid installation av eldstad/rökkanal

Verifierad kontrollplan ska skickas in till Bygg- och miljönämnden vid begäran om slutbesked efter installation.

Nerladdning (99.33KB)

EN - Installationsmanual - MCZ Club/Suite/Musa

Engelsk installationsmanual till kaminerna MCZ Club/Suite/Musa

Nerladdning (7.66MB)

EN - Användarmanual - MCZ Club/Suite/Musa

Engelsk användarmanual till kaminerna MCZ Club/Suite/Musa

Nerladdning (10.44MB)

SV - Datablad - MCZ Club

Detaljerad information kring kaminen MCZ Club

Nerladdning (667.85KB)