Shuntventil 3-vägs TV 3S Cu22 Kvs 6,0|Ulma AB

Shuntventil 3-vägs TV 3S Cu22 Kvs 6,0

Upptäck flexibiliteten och precisionen med våra TV 3S shuntventiler från Termoventiler, skapade för att ge optimal reglering av både värme- och kylsystem. Tillverkade i slitstarkt mässing, erbjuder dessa 3-vägsventiler en pålitlig lösning för att finjustera ditt systems prestanda.

För att ge dig full kontroll, kommer varje ventil utrustad med en manuell ratt. För de som söker efter ytterligare bekvämlighet och effektivitet, finns möjligheten att uppgradera till en motoriserad shuntautomatik. Denna funktion tillåter automatisk justering och finare kontroll över ditt system.

Vi förstår vikten av flexibilitet i installationen. Därför kan alla våra inkopplingsexempel anpassas och spegelvändas för att passa just dina behov. Dessutom är skalan på ventilen graderad på båda sidor för enkel avläsning och kan, likt resten av installationen, spegelvändas.

Med tanke på långsiktig användning och underhåll, är det enkelt att byta ut alla vitala delar på våra TV 3S shuntventiler. Detta säkerställer att ditt system inte bara är effektivt utan också driftsäkert över tid.

RSK-nummer: 4905637

Tillverkarens artikelnummer: 15060008

1 400,00 kr
Inkl. moms
Beställningsvara