Shuntventil 4-vägs TV 4S R25 / 1" Rp Kvs 6,0|Ulma AB

Shuntventil 4-vägs TV 4S R25 / 1" Rp Kvs 6,0

Våra TV 4S shuntventiler, tillverkade i högkvalitativt mässing, är den perfekta lösningen för effektiv reglering av ditt värmesystem. Dessa 4-vägsventiler är designade för att förbättra din värmekällas prestanda genom att förvärma returvattnet. Detta minskar inte bara risken för kondens utan bidrar även till ett mer energieffektivt system.

Varje ventil är utrustad med en manuell ratt för enkel justering, men för en ännu smidigare användning rekommenderar vi att uppgradera med en shuntautomatik. Detta gör det möjligt för dig att automatisera processen för ännu bättre kontroll och bekvämlighet.

För att passa just ditt system, erbjuder vi ventiler med olika anslutningar och Kvs-värden. Dessutom är alla delar av ventilen enkla att byta ut, vilket säkerställer långvarig och problemfri användning. 

En unik egenskap hos våra shuntventiler är att de är helt anpassningsbara. Inkopplingsexemplen kan spegelvändas för att passa dina specifika installationsbehov, och skalan på ventilerna är graderad och läsbar från båda sidor för enkel avläsning.

Tillverkarens artikelnummer: 15060205

1 400,00 kr
Inkl. moms
Beställningsvara