Ackumulatortank från Laddotank, med en värmeslinga

Laddotank Eco Combi 1 - med tappvarmvattenslinga

Laddotank Eco Combi 1 är en prisvärd men pålitlig ackumulatortank utrustad med en rostfri tappvarmvattenslinga. Den är designad för att lagra värmeenergi i vattenburna värmesystem och optimera driftsförutsättningarna för olika värmekällor som värmepumpar, olja, ved, pellets och solenergi. Tack vare jämn tillgång till värmeenergi ökar användarens värmekomfort betydligt, även när pannan inte är i drift. 

24 200,00 kr
Inkl. moms
Storlek: 500 L
Finns i lager

Laddotank Eco Combi 1 är en ackumulatortank som kombinerar prisvärdhet med tillförlitlighet. Den är utrustad med en rostfri tappvarmvattenslinga och har utformats för att lagra värmeenergi i vattenburna värmesystem. Detta bidrar till att optimera driftsförutsättningarna för olika värmekällor, inklusive värmepumpar, olja, ved, pellets och solenergi.

Tack vare dess design och konstruktion, kan Laddotank Eco Combi 1 öka användarens värmekomfort betydligt. Detta beror på att den ger en jämn tillgång till värmeenergi, även när pannan inte är i drift. Detta gör den till ett utmärkt val för de som söker en kostnadseffektiv lösning för sina värmesystem.

Laddotank Eco Combi 1 är byggd med en stålkonstruktion. Dess tappvarmvattenslinga är gjord av rostfritt stål, vilket gör den lämplig för dricksvatten enligt D.M. n. 174 daterad 06.04.04.

Isoleringen på denna ackumulatortank består av 100 mm mjuk polyester, gjord av 100% återvinningsbart material. Den har hög värmeisolering och låg värmeledningsförmåga på 0,035 W / mK. Dess brandsäkerhetsklass är Bs2d0 enligt EN 13501 (B1 enligt DIN 4102). Den är klädd med en grå PVC-jacka och lock, vilket ger den ett snyggt och professionellt utseende.

Med sin flexibilitet och höga prestanda, är Laddotank Eco Combi 1 det perfekta valet för de som söker en högkvalitativ, pålitlig och kostnadseffektiv ackumulatortank.

1469
11 objekt

Du kanske också gillar