Pelletskamin insats CADEL Ponente 7 kW|Ulma AB

Pelletskamin insats CADEL Ponente 7 kW

Insatskaminen PONENTE 7 kW är den senaste innovationen från Cadel, som förenar avancerad teknik med en stilren design. Trots sitt kompakta format erbjuder denna modell en effektiv värmefördelning för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär i ditt hem. Den är utrustad med smarta funktioner som möjliggör programmering för automatisk tändning vid förinställd temperatur och fjärrstyrning via smartphone genom det integrerade Wi-Fi. Välj mellan två praktiska lösningar för pelletslagring: en inbyggd utdragbar kassett eller en smart fallucka.

Släpps nu i sommar! 

  Sluten kammare

  Brinnkopp i gjutjärn

  Komfortläge

  Integrerad Wi-Fi

  Fjärrkontroll (tillval)

  Anslutning till extern termostat

  Daglig- och veckoprogrammering

  Rökanslutning ovanifrån

  Brännkammare i gjutjärn

  Snabbare tändning

41 700,00 kr
Inkl. moms
Färg: Svart metall
Typ av installation: Anslutning till befintlig skorsten
Leverans i Augusti

Den nya insatskaminen PONENTE 7 kW från Cadel representerar en perfekt blandning av funktionalitet och modern estetik. Idealisk för att ge nytt liv åt mindre utrymmen eller för att tillföra en modern touch till ditt hem, utan att kompromissa med värme eller komfort.

Trots sin mindre storlek, erbjuder denna kamin en kraftfull värmelösning som är både kostnadseffektiv och lätt att använda. Dess programmerbara egenskaper tillåter en anpassad värmestyrning, och med det senaste inom Wi-Fi-teknik kan du enkelt kontrollera din kamin från var du än är.

För att anpassa sig till olika behov och preferenser, erbjuds två typer av pelletslagringslösningar: en smidig utdragbar kassett för mindre lagringsbehov, eller en fallucka för de som föredrar en större lagringskapacitet.

Designmässigt passar PONENTE 7 kW in i alla hem tack vare sin minimalistiska och moderna design. Den integrerar sömlöst i en rad olika inredningsstilar, från traditionell till modern.

PONENTE 7 kW är inte bara en smart och praktisk värmelösning, den är även ett miljövänligt alternativ. Genom att använda pellets, ett hållbart bränsle, bidrar denna kamin till en minskad miljöpåverkan, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för den miljömedvetne.

Vanliga frågor

Vad är skillnaderna mellan MCZ och CADEL-kaminer?

Vad ingår med kaminen?

Vilka olika modeller av pelletskaminer finns tillgängliga?

Hur väljer jag rätt storlek på pelletskamin för mitt hem?

Hur lång är livslängden på en pelletskamin?

Hur beställer jag en kamin med installation?

Vad kostar installationen?

Behövs bygglov för installation av pelletskamin?

Hur ofta behöver jag rengöra kaminen?

Vad innebär underhåll av pelletskamin?

Hur fungerar en pelletskamin?

Hur effektiv är en pelletskamin jämfört med andra värmekällor?

Kan jag styra kaminen med en app?

Vad är garantitiden?

Hur får jag service på min kamin?

7024003