Expansionskärl 150 L|Ulma AB

Expansionskärl 150 L

Termoventiler Expansionskärl - För en säkrare och mer effektiv vattenexpansion.

När vattnet i ditt värmekärl värms upp och expanderar, behöver det någonstans att ta vägen för att undvika skador och läckage. Ett expansionskärl är lösningen på detta problem. Med ett expansionskärl från Termoventiler kan du vara säker på att din värmesystem är skyddat mot skador och onödiga kostnader.

Termoventilers expansionskärl är tillverkade för att säkerställa hög kvalitet och hållbarhet, vilket är viktigt för att upprätthålla en säker och effektiv vattenexpansion. Kärlets volym på 150L och utbytbara membran i EPDM-gummi säkerställer en hög prestanda och pålitlighet. Det epoxylackade stålet ger en rostfri och korrosionsbeständig yta, vilket ger en längre livslängd för din produkt.

Våra expansionskärl med tryck kan enkelt installeras på en mängd olika platser i ditt värmesystem. Oavsett om du vill ha kärlet upphängt i rörsystemet, monterat på väggen eller stående fritt på golvet, så klarar dessa expansionskärl av det.

Kärlen är även väl testade och CE-märkta enligt Direktiv PED 97 /23/CE. Med en max. arbetstryck på 8 bar och ett förtryck från fabrik på 1,5 bar, klarar kärlet en arbetstemperatur på mellan -10°C och +100°C.

Lita på Termoventilers expansionskärl med tryck för en säkrare och mer effektiv vattenexpansion. Köp ditt expansionskärl från Termoventiler idag och se till att ditt värmesystem är säkert och effektivt.

3 400,00 kr
Inkl. moms
Finns i Lager
1474
9 objekt