Pelletspaket - ECO Pelletspanna med TCA2 Pelletsbrännare|Ulma AB

Pelletspaket - ECO Pelletspanna med TCA2 Pelletsbrännare

Välkommen till framtiden av uppvärmning! Med vår energisnåla pelletspanna får du ett pålitligt och ekonomiskt värmesystem. Denna svenska pelletspanna håller enastående kvalitet och är tillverkad med omsorg. Den är utrustad med en avancerad styrenhet som hanterar övervakning, säkerhetsfunktioner och förbränning. Med en touchdisplay blir installationen enkel och smidig.

Fördelar med vår pelletspanna:

  • Hög verkningsgrad: Du får ut maximal värmeffekt med minimal bränsleförbrukning.
  • Användarvänlig: Enkla menyer på touchdisplayen gör styrningen enkel och intuitiv.
  • Driftsäker: Med färre rörliga delar minimeras risken för driftstopp och underhåll.
  • Tilltagen varmvattenslinga: Njut av rejält varmvattenflöde för dina behov.
  • Minimalt underhåll: Du behöver bara tömma asklådan några få gånger per år.
  • Testad och godkänd: Vår pelletspanna uppfyller EN 303-5 2012: klass 5 och är naturligtvis i enlighet med Ekodesign 2020.

Med vår energisnåla pelletspanna får du inte bara en pålitlig och effektiv uppvärmningslösning, utan också en möjlighet att spara pengar och bidra till en bättre miljö. Denna högkvalitativa pelletspanna, tillverkad i Sverige, är utformad för att erbjuda enastående prestanda och pålitlighet.

Med en avancerad styrenhet och intuitiv touchdisplay får du full kontroll över ditt värmesystem. Styrningen är enkel och smidig, och du kan enkelt anpassa inställningar och övervaka förbränningen. Du behöver inte vara expert för att använda vår pelletspanna - det är enkelt och användarvänligt för alla.

Vi förstår vikten av en driftsäker uppvärmningslösning. Vår pelletspanna är utrustad med så få rörliga delar som möjligt, vilket minimerar risken för driftstopp och underhåll. Du kan lita på att vår pelletspanna kommer att fungera problemfritt och ge dig en jämn och pålitlig värmeförsörjning.

Med en rejält tilltagen varmvattenslinga kan du njuta av rikligt med varmvatten för dina behov. Oavsett om det är för dusch, disk eller tvätt, kommer vår pelletspanna att leverera tillräckligt med varmvatten för att du ska känna dig nöjd och bekväm.

Tid är värdefullt, och det är därför vår pelletspanna är konstruerad för minimalt underhåll. Du behöver bara tömma asklådan några få gånger per år, vilket gör skötseln enkel och smidig. Du kan ägna mer tid åt att njuta av värmen och mindre tid åt att underhålla värmesystemet.

Vår pelletspanna är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012: klass 5, vilket garanterar dess kvalitet och prestanda. Dessutom uppfyller den självklart de hårda kraven för Ekodesign 2020, vilket gör den till ett miljövänligt val för din uppvärmning. 

Investera i vår energisnåla pelletspanna idag och upplev en pålitlig, effektiv och hållbar uppvärmningslösning. Ge dig själv och din familj en varm och bekväm miljö samtidigt som du minskar din energiförbrukning och bidrar till en bättre framtid.

65 050,00 kr
Inkl. moms
Finns i Lager
  • Automatisk sotning med tryckluft
  • Avancerad styrenhet för övervakning och säkerhet
  • Touchdisplay för enkel installation
  • Svensktillverkad med hög kvalitet
1209
44 objekt

Datablad

Effekt
12-20 kW
Verkningsgrad brännare
ca 90-92%
Elförbrukning (medel)
40 W
Vikt brännare
12,5 kg
Mått i eldstad (diameter x längd)
156 x 220 mm
Spänning
230V VAC
Längd standardskruv
1,7 m
Max arbetstryck
1,5 bar
Rökrör
120 x 120 mm
Vattenvolym
200 L
Min. skorstensarea
80 cm2
Anslutningshål (brännare)
Ø 154mm
Elstadshöjd
350 mm
Elanslutning
400 VAC
Garantitid
5 år
Min. undertryck
1,5 / vp
Max effekt
20kW
Varmvattenslinga
11 m
Elpatron (standard)
6 kW
Detta paket innehåller
Pelletspanna, pelletsbrännare, matarskruv, rökrör med draglucka, sotviska, kompressor med tryckluftsslang

Du kanske också gillar

Pelletsförråd MAFA Mini 300 L

4 500,00 kr
Pelletsförråd MAFA är en behållare i kraftigt utförande, för snygg och funktionell förvaring av bränslepellets. De är avsedda för inomhusbruk för...

ESBE CRB221 Trådlös...

4 390,00 kr
ESBE CRB221 reglerar din temperatur i huset trådlöst, vilket gör att du på ett enkelt sätt ökar komforten och sparar upp till 20% energi (källa:...

Kompressorhylla

350,00 kr
Få upp din minikompressor från golvet genom att montera upp den på en hylla på väggen eller pannan.