Ulma ECO 2 30 kW Pelletsbrännare

Ulma ECO2 30 kW Pelletsbrännare är en driftsäker och robust brännare som erbjuder enastående värde för pengarna. Med en avancerad styrenhet och en snabbtändande, långlivad tändelement, ger denna brännare en effektiv förbränning och god driftsekonomi. Dessutom är den utrustad med en användarvänlig touchscreen-display, vilket gör hanteringen enkel. Denna prisvärda men tillförlitliga produkt kan drivas mellan 6-30 kW, vilket gör den till ett utmärkt val för de flesta typer av fastigheter.

Finns i Lager
15 125,00 kr
Inkl. moms

Ulma ECO2 30 kW Pelletsbrännare är en prisvärd men tillförlitlig produkt som kombinerar robusthet och driftsäkerhet. Den är utrustad med ett beprövat tändelement som tänder blixtsnabbt och har en lång livslängd. Med en avancerad styrenhet som styr förbränningen, uppnår du god driftsekonomi.

Brännaren kan drivas mellan 6-30 kW, vilket gör den till ett flexibelt val för olika typer av fastigheter. Dessutom har vi utrustat den med vår populära touchscreen-display, vilket gör handhavandet till en barnlek.

Men det är inte allt. Ulma ECO 2 30 kW Pelletsbrännare är inte bara enkel att använda, den är också enkel att installera. Oavsett om du anlitar en installatör eller gör det på egen hand, kommer du att uppskatta hur smidig processen är. Och tack vare den avancerade digitala styrenheten, är underhållet minimalt. Den sköter sig helt enkelt själv, vilket innebär att du som husägare kan få tid över till andra saker.

Ulma ECO 2 30 kW Pelletsbrännare är svensktillverkad och passar inte bara vår pelletspanna utan kan enkelt monteras på de flesta pannor som finns på marknaden, till exempel en vedpanna eller oljepanna. Den har en hög verkningsgrad och brännaren tänds smidigt och snabbt med ett varmluftselement som är speciellt framtaget för våra brännare. Eftersom det är framtaget för våra brännare kan vi lämna hela 5-års garanti på tändelementet.

Med Ulma ECO 2 30 kW Pelletsbrännare får du en produkt som är både prisvärd och tillförlitlig. Det är en investering som betalar sig snabbt, och som kommer att ge dig en stabil och effektiv uppvärmning i många år framöver.

1006
8887 objekt

Datablad

Effekt
6-30 kW
Verkningsgrad brännare
95%
Elförbrukning (medel)
45 W
Vikt brännare
10 kg
Mått utanför panna (bxhxd)
227 x 233 x 258 mm
Mått i eldstad (diameter x längd)
125 x 238 mm
Spänning
230V AC

Du kanske också behöver...

Teknisk data - Pelletsbrännare
Effekt 6-30 kW
Elförbrukning (medel) 45 W
Mått i eldstad (diameter x längd) 125 x 238 mm
Mått utanför panna (bxhxd) 227 x 233 x 258 mm
Spänning 230V AC
Verkningsgrad brännare 95%
Vikt brännare 10 kg