Ulma 2000 TCA 2 Pelletsbrännare

Ulma 2000 TCA 2 Pelletsbrännare

Vår Ulma2000 TCA 2 är en svensktillverkad pelletsbrännare och är en av våra bästsäljande produkter. Den hjälper dig på bästa sätt att bibehålla en bra ventilation i ditt hus och därmed undvika problem så som fukt och dålig luft. Den är anpassad för att enkelt kunna monteras på de flesta pannor på marknaden och är försedd med hela fem effektnivåer. Med en automatisk startprocedur får du en snabb och effektiv uppstart på enbart 120 sekunder från stunden att brännarens termostat kallat på värme har brännaren tänt och brinner normalt. Ulma2000 TCA 2 är mycket driftsäker och är försedd med bakbrandsskydd och en avancerad styrenhet så du kan känna dig trygg med din nya brännare.

24 850,00 kr
Inkl. moms
Matarskruv: Utan matarskruv
Finns i Lager

Enkelt med digitalt!
Att ha en pelletsbrännare ska vara enkelt och smidigt så på denna modell har vi valt att sätta en display med touchscreen som gör din pelletsbrännare smidig att hantera. Med användbara funktioner såsom statistik, pelletsåtgång, drifttider, snitteffekt och även medeltemperatur på vattentemperaturen får du en bra överblick på brännarens drift.

Föredrar du istället att sköta din enhet med din mobil kan du komplettera brännaren med en WIFI modul. Du kan då enkelt ladda hem tillhörande app och genom den kan du på ett smidigt och enkelt sätt styra din brännare och ha en överblick av enheten så väl som när du är hemma eller på semester.

Är det mycket underhåll?
Vår pelletsbrännare är mycket enkel att installera och enhetens styrenhet sköter övervakningen, en del av säkerheten samt kontrollerar förbränningen. Ulma2000 TCA 2 är även försedd med en kompressor som sköter rengöringen genom automatisk tryckluftsrenblåsning, vilket gör att din brännare behöver minimalt med underhåll och du får tid över till annat.

Hjälp oss bidra till en bättre framtid!
Pellets klassas som förnyelsebar energi, dvs den belastar inte miljön som fossila bränslen gör (ex. kol, gas, olja). Själva förbränningen av träpellets tillför ingen extra koldioxid till atmosfären. Den koldioxid som släpps ut vid förbränning är samma som togs upp av trädet under dess uppväxt och ingår därför i kolets naturliga kretslopp. Vi är stolta över att kunna bidra till en hållbarare framtid med våra produkter.

Vi har mycket bra garantivillkor så du som kund känner dig trygg och säker med att låta oss leverera din pelletsbrännare. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd och kommer förbli nöjd. Tveka inte på att höra av dig till en av våra sakkunniga om du har frågor.

I detta paket ingår fallslang med slangadapter, kompressor och tryckluftsslang. Matarskruv köpes separat. 

1012U
1108 objekt

Datablad

Effekt
12-20 kW
Verkningsgrad brännare
97,2%
Elförbrukning (medel)
40 W
Vikt brännare
12,5 kg
Mått utanför panna (bxhxd)
230 x 295 x 335 mm
Mått i eldstad (diameter x längd)
156 x 220 mm
Spänning
230V AC
Längd standardskruv
1,7 m

Du kanske också gillar

Fumis WiRCU Wifi-Modul

2 000,00 kr
FUMIS WiRCU är en banbrytande trådlös styrenhet designad specifikt för att optimera och förenkla användningen av värmesystem. Med sina...

Matarskruv Komplett 1,7 m

3 950,00 kr
Komplett matarskruv med metallinlopp och T-Rör. Levereras omonterad och kompletteras med ett 75x3mm plaströr. Finns med olika motorer för...

Lambdastyrning kit

6 495,00 kr
Med vår lambdastyrning optimerar du pelletsbrännarens syrenivå baserat på pannans rökgaser. Detta ger ditt värmesystem minskad förbrukning, ökad...

Kompressorhylla

350,00 kr
Få upp din minikompressor från golvet genom att montera upp den på en hylla på väggen eller pannan.