Pelletsförråd MAFA Midi 730 L|Ulma AB

Pelletsförråd MAFA Midi 730 L

Pelletsförråd MAFA Midi 730 liter är designat för större behov och passar perfekt för stora fastigheter och industrier. Med sin imponerande kapacitet minimerar det påfyllningsfrekvensen och säkerställer att ditt värmesystem alltid har tillräckligt med bränsle. Den robusta och slitstarka konstruktionen erbjuder långvarig hållbarhet och enkel hantering, vilket gör det till en optimal lösning för de mest krävande uppvärmningsapplikationerna. Håll din uppvärmning effektiv och problemfri med detta högkapacitetsförråd. 

6 400,00 kr
Inkl. moms
Finns i Lager

Ett kraftigt pelletsförråd för dig som hanterar bränslepellets inomhus löst eller i säck. Det kan också användas som mellanförråd vid bulkhantering, förrådet kan då lätt förses med lock och givare för att automatiskt fyllas upp från ett större bulkförråd med hjälp av vakuumtransport eller med en traditionell Maflexskruv.

Tillverkad i korrisionsbeständig galvad plåt försedd med 45° kon som gör att förrådet kan tömmas helt. De har som standard ett invändigt galler som fungerar både som skydd och stöd vid hanteing av pelletssäckar samt ett 100 mm vridbart skruvinlopp som lätt kan anpassas till marknadens olika brännarskruvar.

4601
98 objekt