Vedspis Kook 60cm|Ulma AB

Vedspis Kook 60cm

Det mest iögonfallande med Cadel Kook, denna inbyggda vedspis, är det generösa utrymmet som ägnas åt ugnen. Den rymliga, rostfria stålugnen är designad för att säkerställa en jämn tillagning av maten, vilket resulterar i perfekt tillagade rätter varje gång. Efter matlagningen är rengöringen enkel, tack vare det rostfria stålet som är motståndskraftigt mot fläckar och lätt att torka av. Med Cadel Kook får du inte bara en effektiv ugn, utan också en ugn som är designad för att hålla längre.

Stort Glasfönster

Cadel Kook har även ett stort glasfönster, en funktion som ger en visuell koppling till matlagningen. Genom detta breda glas kan du följa matens framsteg utan att behöva öppna ugnsluckan, vilket håller värmen inuti ugnen och gör matlagningen mer energieffektiv. Detta bidrar till en mer engagerande och interaktiv matlagningsupplevelse, där du kan se dina rätter förvandlas i realtid. 

Rymlig Eldstad

Cadel Kook har även en bred eldstad. Denna rymliga design ger dig möjlighet att rymma och kontrollera din ved med lätthet, vilket gör det enklare att underhålla en jämn värme för långa matlagningssessioner. En större eldstad betyder också mindre behov av att hela tiden fylla på mer ved, vilket gör Cadel Kook både praktisk och bekväm att använda.

Gjutjärnshäll

Cadel Kook kommer standard med en häll i robust gjutjärn. Gjutjärn är känt för sin utmärkta värmehållande förmåga, vilket gör det till ett idealiskt material för spishällar. Detta innebär att hällen behåller värmen länge, vilket gör matlagningen mer energieffektiv och hjälper till att hålla maten varm även efter att värmen har stängts av.

Praktisk Förvaringslåda

För att ge extra förvaringsutrymme är Cadel Kook utrustad med en stor, praktisk skjutlåda. Denna låda kan användas för att hålla köksredskap, kryddor, eller extra ved nära till hands. Att ha allt du behöver direkt tillgängligt kan göra matlagningen smidigare och mer njutbar.

Flexibla Storlekar

För att passa olika kök och behov finns Cadel Kook även i större storlekar, med versioner på 80 cm och 90 cm. Oavsett om du har ett stort kök med gott om plats, eller ett mindre kök där varje centimeter räknas, kan du hitta en Cadel Kook som passar ditt utrymme

Tillvalet Ventilation & ljussats

Ett utmärkt tillval till Cadel Kook är en ventilation & ljussats. Denna funktion inkluderar en inbyggd rumsfläkt som kan startas och stoppas enligt dina behov. Rumsfläkten hjälper till att sprida värmen från spisen effektivt i hela rummet, vilket gör det möjligt att maximera värmefördelningen och skapa en jämn, behaglig temperatur i hela rummet.

I tillägg till rumsfläkten inkluderar detta tillval också en ljussats. Denna ljussats lyser upp ugnen, vilket förbättrar synligheten och lägger till ett estetiskt inslag i hela matlagningserfarenheten. Med detta tillval kan du lätt övervaka maten i ugnen, samtidigt som det ger en mysig atmosfär till ditt kök.

Tillsammans bidrar dessa funktioner till att göra Cadel Kook ännu mer anpassningsbar och bekväm att använda, samtidigt som de höjer din matlagningserfarenhet till nästa nivå.

I slutändan, Cadel Kook vedspis kombinerar funktionalitet, ekonomi och stil. För den matlagningälskande är detta en oslagbar kombination. Med sin imponerande ugn, stora glasfönster, rymlig eldstad och flexibla storlekar, är detta en vedspis som kommer att bli hjärtat i ditt kök.

  Rökanslutning bakifrån och ovanifrån

  Matlagning

  Vacker utsikt över ugnen

  Eldfast sten i eldstaden

  Ventilation + ljussats (tillval)

  Inbyggd

33 500,00 kr
Inkl. moms
Vedspis: Standard
Färg: Antracit metall
Beställningsvara, cirka 3-4 veckors leveranstid
71220010

Datablad

Spisens effekt
6,2 kW
Ugnens dimensioner
L 37 cm × B 34 cm × H 16, 5 cm
Eldstadens dimensioner
L 26,1 cm × H 14,4 cm
Kokhällens höjd
4 cm
Vedlängd
33 cm
Min. avstånd till brännbart
Bakåt: 40mm / Sidor: 2,5mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm

Nerladdning

EN - Energimärkning Kook 60

Energimärkning visar hur pass energikrävande en vara är.

Nerladdning (99.87KB)

EN - Datablad Kook 60

Detaljerad information kring vedspis Kook 60

Nerladdning (511.59KB)

EN - Prestandadeklaration Kook 60

Engelsk prestandadeklaration för spisen Kook 60

Nerladdning (2.33MB)

SV - Installationsmanual Vedspis

Svensk installationsmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (8.03MB)

SV - Användarmanual Vedspis

Svensk användarmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (2.75MB)

Du kanske också gillar