Vedspis Smart 80cm|Ulma AB

Vedspis Smart 80cm

Cadel Smart 80 erbjuder en enastående matlagningsupplevelse, oavsett om den är fristående eller inbyggd. Denna innovativa vedspis är perfekt anpassad för att passa alla typer av kök och ger en imponerande kombination av stil och prestanda.

Elegant Design med Unika Detaljer

Cadel Smart 80 är känd för sin eleganta design och unika detaljer som ger en touch av exklusivitet till ditt kök. Den vackra kombinationen av material som rostfritt stål och keramiskt glas skapar en sofistikerad atmosfär. De stilfulla handtagen och delikat utformade knapparna förhöjer inte bara estetiken utan också användarupplevelsen. 

Stor Ugnskapacitet

Denna vedspis imponerar med sin rymliga ugn, som är konstruerad för att erbjuda enastående matlagning och bakning. Ugnen är tillräckligt stor för att rymma flera rätter samtidigt och ger en jämn värmefördelning för att säkerställa perfekta resultat varje gång. Med Cadel Smart 80 kan du enkelt tillaga en mångfald av rätter och överraska dina gäster med kulinariska mästerverk.

Effektiv Eldstad

Eldstaden i Cadel Smart 80 är optimerad för att ge en kraftfull och effektiv förbränning av veden. Den generösa eldstaden gör det möjligt att skapa en stark och långvarig eld, vilket ger snabb uppvärmning och en behaglig atmosfär. Du kommer att njuta av den naturliga värmen och den rogivande synen av den sprakande elden.

Praktisk Förvaringslåda

För att ge extra bekvämlighet och organisering i köket har Cadel Smart 80 en praktisk förvaringslåda. Denna låda är perfekt för att förvara allt från köksredskap till ved och säkerställer att du har allt du behöver nära till hands under matlagningen. Den eleganta och funktionella designen på lådan gör den till en praktisk och stilfull detalj i ditt kök.

Flexibla Storlekar

Vedspisen är konstruerad för att passa alla hem, stora som små. Den kan enkelt anpassas till ditt utrymme, oavsett om du vill ha den fristående eller inbyggd. Detta ger maximal flexibilitet och möjliggör en anpassad installation som passar dina specifika behov och preferenser.

Anpassningsbar Till Ditt Utrymme

Cadel Smart 80 är en vedspis som kan anpassas efter dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du har ett stort eller litet kök kan du skapa en skräddarsydd installation som passar din plats och stil. Med sin flexibilitet och justerbara funktioner ger den dig möjlighet att skapa en skräddarsydd lösning för ditt kök.

Detta är inte bara en vedspis, utan en designad och sofistikerad del av ditt kök. Med sin imponerande prestanda och stilfulla design blir den hjärtat i ditt kök och förvandlar matlagningen till en njutbar upplevelse.

Energibesparing

Vedspisen Cadel Smart 80 utnyttjar vedens potential till fullo, vilket resulterar i en hög energieffektivitet. Den är designad för att maximera energiutbytet från varje bit ved, vilket gör den till ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ till traditionella spisar.

Långvarig Hållbarhet

Cadel Smart 80 är inte bara stilfull och funktionell, utan också robust och långvarig. Den högkvalitativa konstruktionen säkerställer att den kommer att tjäna ditt kök pålitligt under många år.

Enkel Rengöring

Vedspisen Cadel Smart 80 är utformad för enkel rengöring. Den har en självrengörande funktion som effektivt eliminerar rester och smuts, vilket sparar tid och ansträngning.

Användarvänlighet

Cadel Smart 80 har användarvänliga funktioner som gör det enkelt att styra värmen och tillaga dina rätter perfekt varje gång. Den intuitiva designen gör den lätt att använda, även för dem som är nya till vedspisar.

För att summera, Cadel Smart 80 är en mångsidig vedspis som inte bara erbjuder utmärkt matlagningsprestanda, utan också bidrar till en hållbar livsstil, är enkel att rengöra och säker att använda. Den är det perfekta valet för dem som vill kombinera traditionell charm med modern teknik och design i sitt kök.

  Rökanslutning bakifrån och ovanifrån

  Matlagning

  Vacker utsikt över ugnen

  Eldfast sten i eldstaden

  Ventilation + ljussats (tillval)

  Inbyggd

  Fristående

32 100,00 kr
Inkl. moms
Vedspis: Standard
Färg: Vit metall
Beställningsvara, cirka 3-4 veckors leveranstid
71220035

Datablad

Spisens effekt
6,5 kW
Ugnens dimensioner
L 24 cm × B 42 cm × H 29 cm
Eldstadens dimensioner
L 15 cm × H 15 cm
Kokhällens höjd
4 cm
Vedlängd
30 cm
Min. avstånd till brännbart
Bakåt: 40mm / Sidor: 2,5mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm

Nerladdning

EN - Energimärkning Smart 80

Energimärkning visar hur pass energikrävande en vara är.

Nerladdning (96.44KB)

EN - Datablad Smart 80

Detaljerad information kring vedspis Smart 80

Nerladdning (609.28KB)

EN - Prestandadeklaration Smart 80

Engelsk prestandadeklaration för spisen Smart 80

Nerladdning (291.23KB)

SV - Installationsmanual Vedspis

Svensk installationsmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (8.03MB)

SV - Användarmanual Vedspis

Svensk användarmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (2.75MB)

Du kanske också gillar