Vedspis Smart 60cm|Ulma AB

Vedspis Smart 60cm

Cadel Smart 60 erbjuder en unik och effektiv matlagningslösning, oavsett om den är fristående eller inbyggd. Dessa nya mångsidiga spisar passar perfekt i alla miljöer, och är utformade för att förbättra din matlagningsupplevelse samtidigt som de ger en elegant touch till ditt kök.

Dekorativa gjutjärnsdetaljer

Gjutjärnsdörrarna på vedspisen ger inte bara ett elegant och klassiskt utseende, men garanterar också långvarig hållbarhet. Det stora, dekorativa glasfönstret ger dig möjlighet att njuta av den gnistrande elden, vilket skapar en varm och mysig atmosfär. De eleganta stålhantagen ger en lyxig känsla och gör det enkelt att öppna och stänga dörren.

Rymlig Eldstad

Eldstaden har gott om utrymme för ved, vilket ger dig möjlighet att skapa en kraftfull eld som värmer upp ditt hem effektivt. Den är perfekt för dem som gillar den traditionella vedeldningen och föredrar dess naturliga värme.

Praktisk Förvaringslåda

Cadel Smart 60 erbjuder en praktisk förvaringslåda, vilket ger extra bekvämlighet och organisering i ditt kök. Denna låda är idealisk för att förvara dina matlagningsredskap, ved eller andra tillbehör som du behöver ha till hands.

Flexibla Storlekar

Vedspisen är konstruerad för att passa alla hem, stora som små. Den kan enkelt anpassas till ditt utrymme, oavsett om du vill ha den fristående eller inbyggd. Detta ger maximal flexibilitet och möjliggör en anpassad installation som passar dina specifika behov och preferenser.

Många olika dekorativa tillbehör

Denna spis kommer med ett urval av dekorativa tillbehör för att ytterligare förbättra dess utseende och funktionalitet. Från dekorativa fötter till en robust stålbotten, dessa tillbehör bidrar till att göra din Cadel Wood Cooker ännu mer distinkt och personlig.

Cadel Smart 60 är en perfekt blandning av traditionell stil och modern funktionalitet. Den är utformad för att möta dina matlagningsbehov samtidigt som den blir en stilfull del av ditt hem. Med dess robusta konstruktion och högkvalitativa material är det en investering som du kommer att njuta av i många år framöver.

  Rökanslutning bakifrån och ovanifrån

  Matlagning

  Vacker utsikt över ugnen

  Eldfast sten i eldstaden

  Ventilation + ljussats (tillval)

  Inbyggd

  Fristående

29 800,00 kr
Inkl. moms
Vedspis: Standard
Färg: Vit metall
Beställningsvara, cirka 8 veckors leveranstid
71220027

Datablad

Spisens effekt
6,5 kW
Ugnens dimensioner
L 24 cm × B 42 cm × H 29 cm
Eldstadens dimensioner
L 15 cm × H 15 cm
Kokhällens höjd
4 cm
Vedlängd
30 cm
Min. avstånd till brännbart
Bakåt: 40mm / Sidor: 20mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm

Nerladdning

EN - Energimärkning Smart 60

Energimärkning visar hur pass energikrävande en vara är.

Nerladdning (96.46KB)

EN - Datablad Smart 60

Detaljerad information kring vedspis Smart 60

Nerladdning (623.94KB)

EN - Prestandadeklaration Smart 60

Engelsk prestandadeklaration för spisen Smart 60

Nerladdning (294.25KB)

SV - Installationsmanual Vedspis

Svensk installationsmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (8.03MB)

SV - Användarmanual Vedspis

Svensk användarmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (2.75MB)

Du kanske också gillar