Vedspis Kook 90cm|Ulma AB

Vedspis Kook 90cm

Cadel Kook 90cm-modellen imponerar med sitt generösa ugnutrymme. Ugnen, tillverkad i rostfritt stål, är utformad för att ge jämn matlagning för att ge utsökta rätter varje gång. Dessutom underlättar rostfritt stål städningen efter matlagningen, vilket är särskilt värdefullt efter familjemiddagen. Med denna modell får du inte bara en praktisk ugn, utan också en enkel ugn som är gjord för att hålla.

Brett Glasfönster

Cadel Kook 90 utrustad med ett stort glasfönster som erbjuder en visuell upplevelse av matlagningsprocessen. Detta glasfönster gör det möjligt att följa med i matens tillagning utan att behöva öppna ugnsluckan, vilket bidrar till att hålla värmen inuti ugnen och göra matlagningen mer energieffektiv. Att se maten förvandlas i realtid är en interaktiv och engagerande funktion som lyfter hela matlagningsupplevelsen.

Generös Eldstad

Storleken spelar roll när det gäller eldstaden, och Cadel Kook 90 har en stor eldstad som erbjuder tillräckligt med utrymme för ved. Med denna generösa eldstad kan du hålla en jämn värme under långa matlagningssessioner och behöver inte ständigt lägga till mer ved. Denna funktion gör Cadel Kook 90cm-modellen både praktisk och bekväm att använda.

Gjutjärnshäll

Denna modell levereras standard med en häll i hållbart gjutjärn. Gjutjärnets utmärkta värmehållande egenskaper gör det till ett idealiskt material för spishällar. Gjutjärnshällen håller värmen länge, vilket hjälper till att göra matlagningen mer energieffektiv och hålla maten varm även efter att spisen har stängts av.

Användbar Förvaringslåda

Cadel Kook 90 inkluderar också en användbar förvaringslåda som erbjuder extra förvaringsutrymme. Denna låda kan användas för att hålla köksredskap, kryddor eller extra ved nära till hands. Med allt du behöver direkt tillgängligt kan matlagningen bli smidigare och mer njutbar.

Flera Storlekar

Cadel Kook finns i flera storlekar för att passa olika kök och behov. Den större 90cm-modellen ger mer flexibilitet i ett större kök, medan de mindre storlekarna kan vara ett bra val för ett mindre kök där varje kvadratmeter räknas.

Tillvalet Ventilation & ljussats

Ett populärt tillval till Cadel Kook 90cm-modellen är ventilation & ljussats. Detta tillval inkluderar en inbyggd fläkt som kan sprida värmen från spisen effektivt i hela rummet, och en ljussats som förbättrar synligheten och skapar en mysig atmosfär i köket. Dessa extra funktioner kan bidra till att lyfta din matlagningsupplevelse till nästa nivå.

Cadel Kook 90cm vedspis kombinerar effektivitet, hållbarhet och stil. Med sin stora ugn, breda glasfönster och generösa eldstad är detta en vedspis som kommer att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök.

  Rökanslutning bakifrån och ovanifrån

  Matlagning

  Vacker utsikt över ugnen

  Eldfast sten i eldstaden

  Ventilation + ljussats (tillval)

  Inbyggd

35 700,00 kr
Inkl. moms
Vedspis: Standard
Färg: Rostfritt Stål
Beställningsvara, cirka 3-4 veckors leveranstid
71220017

Datablad

Spisens effekt
9,5 kW
Ugnens dimensioner
L 42 cm × B 42 cm × H 29 cm
Eldstadens dimensioner
L 17,2 cm × H 16,7 cm
Kokhällens höjd
4 cm
Vedlängd
33 cm
Min. avstånd till brännbart
Bakåt: 40mm / Sidor: 2,5mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm

Nerladdning

EN - Energimärkning Kook 90

Energimärkning visar hur pass energikrävande en vara är.

Nerladdning (99.73KB)

EN - Datablad Kook 90

Detaljerad information kring vedspis Kook 90

Nerladdning (439.92KB)

EN - Prestandadeklaration Kook 90

Engelsk prestandadeklaration för spisen Kook 90

Nerladdning (2.27MB)

SV - Installationsmanual Vedspis

Svensk installationsmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (8.03MB)

SV - Användarmanual Vedspis

Svensk användarmanual till Cadel vedspisar.

Nerladdning (2.75MB)

Du kanske också gillar