Vedspis Kook 80cm

Det som genast fångar uppmärksamheten hos Cadel Kook, denna inbyggda vedspis, är dess generösa ugnutrymme. Den rymliga ugnen av rostfritt stål har designats för att garantera en jämn tillagning av mat, vilket ger perfekt tillredda måltider varje gång. Tack vare det fläckresistenta rostfria stålet blir rengöringen efter matlagningen enkel och problemfri. Med Cadel Kook får du inte bara en effektiv ugn, utan också en ugn som är byggd för att vara hållbar.

Imponerande Glasfönster

Cadel Kook erbjuder ett imponerande glasfönster, en detalj som ger en visuell länk till matlagningsprocessen. Genom denna omfattande glasyta kan du övervaka matens utveckling utan att behöva öppna ugnsluckan, vilket bibehåller ugnens värme och gör matlagningen mer energieffektiv. Detta bidrar till en mer engagerande och interaktiv matlagningsupplevelse, där du kan observera dina rätter ta form i realtid.

Brett Eldstadsutrymme

Cadel Kook inkluderar också en bred eldstad. Den här generösa designen ger dig möjligheten att hantera din ved med lätthet, vilket underlättar bibehållandet av en jämn värme under långa matlagningssessioner. En större eldstad innebär också mindre behov av att ständigt fylla på mer ved, vilket gör Cadel Kook både praktisk och bekväm att hantera.

Hållbar Gjutjärnshäll

Cadel Kook är standardutrustad med en hållbar gjutjärnshäll. Gjutjärn är känt för sin utmärkta förmåga att hålla värmen, vilket gör det till ett idealiskt material för spishällar. Det innebär att hällen håller värmen länge, vilket gör matlagningen mer energieffektiv och hjälper till att hålla maten varm även efter att ugnen har stängts av.

Praktisk Skjutlåda

För att tillhandahålla extra förvaringsutrymme är Cadel Kook utrustad med en stor och användbar skjutlåda. Denna låda kan användas för att förvara köksredskap, kryddor, eller extra ved inom räckhåll. Att ha allt du behöver direkt till hands kan göra matlagningen mer effektiv och njutbar.

Anpassningsbara Storlekar

För att tillgodose olika kök och behov är Cadel Kook tillgänglig i fler storlekar, inklusive en 60 cm och 90 cm variant. Oavsett om du har ett rymligt kök med mycket utrymme, eller ett mindre kök där varje centimeter är värdefull, finns det en Cadel Kook som passar ditt utrymme.

Valbar Ventilation & Ljussats

Ett utmärkt tillval till Cadel Kook är en ventilation & ljussats. Denna funktion inkluderar en inbyggd rumsvärmefläkt som kan startas och stoppas efter behov. Rumsvärmefläkten bidrar till att effektivt fördela värmen från spisen i hela rummet, vilket möjliggör optimal värmefördelning och skapar en jämn och behaglig temperatur i hela utrymmet. Förutom rumsvärmefläkten innefattar detta tillval också en ljussats. Denna ljussats belyser ugnen, vilket förbättrar synligheten och lägger till ett estetiskt element i hela matlagningsupplevelsen. Med detta tillval kan du enkelt övervaka maten i ugnen samtidigt som det ger en trivsam atmosfär till ditt kök. Tillsammans förbättrar dessa funktioner Cadel Kook, gör den mer anpassningsbar och bekväm att använda, och tar din matlagningsupplevelse till en högre nivå.

I slutändan kombinerar Cadel Kook vedspis funktionalitet, ekonomi och elegans. För den som älskar matlagning är detta en oöverträffad kombination. Med sin imponerande ugn, stora glasfönster, rymliga eldstad och anpassningsbara storlekar är detta en vedspis som kommer att bli centrum i ditt kök.

cms_img

Rökanslutning bakifrån och ovanifrån

cms_img

Matlagning

cms_img

Vacker utsikt över ugnen

cms_img

Eldfast sten i eldstaden

cms_img

Ventilation + ljussats (tillval)

cms_img

Inbyggd

Vedspis
  • Standard
  • Med ventilation (rumsfläkt)
Färg
Beställningsvara, cirka 8 veckors leveranstid
35 700,00 kr
Inkl. moms

71220004

Datablad

Spisens effekt
7,5 kW
Ugnens dimensioner
L 33 cm × B 42 cm × H 29 cm
Eldstadens dimensioner
L 17,2 cm × H 16,7 cm
Kokhällens höjd
4 cm
Vedlängd
33 cm
Min. avstånd till brännbart
Bakåt: 40mm / Sidor: 2,5mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm

Ladda ner

EN - Energimärkning Kook 80

Energimärkning visar hur pass energikrävande en vara är.

EN - Datablad Kook 80

Detaljerad information kring vedspis Kook 80

EN - Prestandadeklaration Kook 80

Engelsk prestandadeklaration för spisen Kook 80

Du kanske också behöver...

Teknisk data
Spisens effekt 7,5 kW
Ugnens dimensioner L 33 cm × B 42 cm × H 29 cm
Eldstadens dimensioner L 17,2 cm × H 16,7 cm
Kokhällens höjd 4 cm
Vedlängd 33 cm
Min. avstånd till brännbart Bakåt: 40mm / Sidor: 2,5mm / Under: 0mm / Över: 750mm / Framför: 1000mm