Elegant vedkamin i ett hem.

Vedkamin Cadel Hublot 7 kW

Möt sommarens innovation från Cadel: en vedkamin som elegant förenar den behagliga värmen från traditionell vedeldning med toppmodern teknologi.

Denna modell, med en effekt på 7 kW och förmågan att hantera vedlängder upp till 50 cm, erbjuder en miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmningslösning. Dess klassiska design i gjutjärn, tillsammans med en innovativ rökgasventil som förhindrar rökutsläpp inomhus när luckan öppnas, säkerställer en ren och säker användarmiljö. Med en inbyggd fläkt för effektiv värmespridning och enkel rengöring via en asklåda, sätter denna kamin en ny standard för hemtrevnad.

Släpps nu i sommar!

  Sluten kammare

  Rökanslutning ovanifrån

  Gjutjärnsdörr

  Eldfast insida

  Rökgasventil

  Ventilation

  Max längd på ved 50cm

28 000,00 kr
Inkl. moms
Leverans i Augusti

Välkommen till framtidens veduppvärmning med sommarens senaste genombrott från Cadel. Vi introducerar stolt vår innovativa vedkamin, en mästerlig symbios av gammaldags charm och framtidens teknologi. Denna kamin är designad inte bara som en värmekälla utan som en central punkt för samvaro i hemmet, vilket bidrar till en inbjudande och mysig atmosfär.

Kraftfull prestanda för ditt hem:

Utrustad med en imponerande effekt på 7,5 kW och kapacitet för vedlängder upp till 50 cm, erbjuder denna kamin en långvarig och effektiv uppvärmning, vilket gör den idealisk för att skapa en varm och välkomnande miljö i ditt hem.

Elegant design och smarta funktioner:

Den här kaminen stoltserar med en tidlös estetik i gjutjärn som inte bara berikar ditt hem med dess vackra utseende utan även med sin funktionella design. En av dess mest uppskattade egenskaper är den innovativa rökgasventilen, som automatiskt öppnas när luckan öppnas. Denna funktion förhindrar att rök sipprar in i rummet, vilket garanterar en ren användarupplevelse och tillåter dig att njuta av den fascinerande lågan utan bekymmer.

Innovativ teknologi för bekvämlighet:

Vidare är kaminen utrustad med en valfri inbyggd fläkt som aktiveras när kaminen blir varm, för att snabbt och effektivt sprida värmen i hela rummet. Detta ger en oöverträffad komfort och effektivitet, vilket gör kalla kvällar mer njutbara.

Enkel rengöring för en bekymmersfri Upplevelse

För att förenkla underhållet har vi designat kaminen med en lättåtkomlig asklåda. Genom att enkelt dra i en spak samlas askan i lådan under, vilket gör rengöringsprocessen snabb och problemfri.

Denna nya vedkamin från Cadel representerar toppen av miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmningsteknologi, med en perfekt balans mellan användarvänlighet, estetisk tillfredsställelse och innovativ funktion. Den erbjuder en unik upplevelse där säkerhet, komfort och stil går hand i hand. Gör dig redo att välkomna en ny era av hemtrevnad och värme med Cadels senaste vedkamin.

7024015
10 objekt

Datablad

Uppvärmningsbar yta min/max
0-160 m2
Uppvärmningsbar volym min/max
0-380 m3
Timförbrukning min / max
2 kg
Elförbrukning (max)
30 W
Kaminens effekt
7,5 kW
Verkningsgrad (nominell effekt)
85 %
Rökgastemperatur max (nominell effekt)
179 °C
Nettovikt
138 kg
Bruttovikt
153 kg