Shuntventil 4-vägs bivalent, CU22, KVS 6.0|Ulma AB

Shuntventil 4-vägs bivalent, CU22, KVS 6.0

Denna 4-vägs bivalenta shuntventil är tillverkad av mässing och har en klämringskoppling för enkel installation. Ventilen ingår i Termoventilers serie TV 4BIV och är speciellt designad för värmereglering av bivalenta anläggningar där två värmekällor används parallellt eller i serie. Dessutom kan ventilen fungera som fördelningsventil till 3 olika energilager för att optimera systemet.

Du kan exempelvis använda denna ventil för att ta ut värme från två olika nivåer i en ackumulatortank eller skicka in värme på 3 olika nivåer för att använda den billigaste energikällan i första hand. Ventilen kan regleras av en ventil och en reglerutrustning. Den har en tryckbegränsning på PN10 och har en Kvs på 6,0. Ventilen har en dimension på 22mm (DN20) och kan arbeta inom ett temperaturområde på 0 till +130°C.

Med denna ventil får du en enkel och effektiv lösning för värmereglering av bivalenta anläggningar, samtidigt som den ger dig möjlighet att optimera ditt system och använda den billigaste energikällan i första hand.

RSK-nummer: 4905642

Tillverkarens artikelnummer: 15060108

1 600,00 kr
Inkl. moms
Beställningsvara