ESBE CRU100 Reglering

ESBE CRU100 Reglering

ESBE serie CRU100 är en uppgraderingssats som tillåter användaren att uppgradera sitt existerande system med redan installerade ESBE-regleringar så att de kan anslutas till molntjänsten ESBE Comfort Control. ESBE Comfort Control gör det enkelt för användaren att övervaka, schemalägga och styra inomhusmiljön från sin egen ficka.

Leverans inom 4-5 dagar
4 660,00 kr
Inkl. moms

  • cms_img
  • cms_img

Genom att uppgradera din redan installerade ESBE reglering CRx (tillverkad 2016 eller senare) med CRU100 kommer det gamla systemet att anslutas till vår molntjänst  omfort Control som tillhandahålls av Ngenic Tune*.

Inomhusgivaren kontrollerar inomhustemperaturen och det solljus som påverkar huset på insidan. Samtidigt kontrollerar styrenheten och utomhusgivaren utomhustemperaturen. Informationen skickas till din gateway som skickar informationen vidare till molnet där data bearbetas tillsammans med annan information, t.ex. väderförhållanden och användarens uppgifter.

Styrenheten samlar in styrparametrar och skickar dem till regleringen som anpassar värmesystemet optimalt. Användaren kan enkelt schemalägga semestrar och planerad frånvaro i appen Comfort Control, och användaren kan på så sätt påverka besparingarna i systemet ännu mer.

CRU100 består av tre delar:

  • Gateway Anslut den till din router eller ditt modem med en vanlig internetkabel (Ethernetkabel) som medföljer.
  • Trådlös  nomhusgivare Drivs med AAA-batterier (medföljer) och bör installeras på en vägg i exempelvis vardagsrummet. Givaren bör inte utsättas för direkt solljus men måste kunna detektera ljus.
  • Styrenhet Kommunicerar med ditt värmesystem och säkerställer att systemet ger maximal komfort till lägsta möjliga kostnad.
386497-464