ESBE CRF100 Reglering

ESBE CRF100 Reglering

ESBE serie CRF100 är en kombinerad väderkompenserande och inomhusbaserad reglering med extra rumsenhet. Regleringen har en avancerad anpassningsfunktion som skapar en idealisk karakteristisk värmekurva för den specifika byggnaden så att användaren bara behöver bestämma en enda sak, nämligen önskad inomhustemperatur.

CRF100 har möjligheten att ansluta till molntjänsten ESBE Comfort Control. Det gör det enkelt för användaren att övervaka, schemalägga och styra inomhusmiljön från sin egen ficka.

Med den extra rumsenheten kan användaren styra temperaturen och inställningar genom den, eller genom mobiltelefonen/surfplattan/dator, via applikation tillgänglig på AppStore och Google play.

Leverans inom 4-5 dagar
7 380,00 kr
Inkl. moms

  • cms_img
  • cms_img

ESBE serie CRF100 är utformad för att ge hög komfort och energibesparing för husägaren. Detta görs genom att insignalerna från både utomhus- och inomhusgivaren används. Regleringen har en avancerad anpassningsfunktion som skapar en idealisk karakteristisk värmekurva för den specifika byggnaden så att användaren bara behöver bestämma en enda sak, nämligen önskad inomhustemperatur.

  • Molntjänsten ESBE Comfort Control gör att användaren kan övervaka och hantera värmesystemet från en mobiltelefon, surfplatta eller dator. Internetanslutning och en LAN-port krävs (Ethernetkabel medföljer).
  • Användaren kan enkelt schemalägga semestrar och planerad frånvaro i appen Comfort Control, och användaren kan på så sätt påverka besparingarna i systemet ännu mer.

ANVÄNDNING
Inomhusgivaren kontrollerar inomhustemperaturen och det solljus som påverkar ditt hus på insidan. Samtidigt kontrollerar styrenheten och utomhusgivaren utomhustemperaturen. Informationen skickas till din gateway som skickar informationen vidare till molnet där data bearbetas. Styrenheten samlar in styrparametrar och skickar dem till regleringen som tillsammans med faktiska data från framledningsgivaren anpassar värmesystemet optimalt. Användaren kan enkelt schemalägga semestrar och planerad frånvaro i appen Comfort Control. Ytterligare inställningar, t.ex. dagliga klimatjusteringar och dags- och veckoprogram kan ställas in i rumsenheten.

INNEHÅLL
Regleringen består av fyra huvuddelar: ställdonsenheten, utomhusgivaren, rumsenheten och den extra CRU100-satsen (inomhusgivare, gateway och styrenhet).

  • Strömförsörjning för ställdonsenheten via 230 V AC-adapter (komplett med transformator, kabel och stickkontakt).
  • Framledningsgivare, levereras med 1,5 m kabel (längre kabel finns som tillbehör).
  • Utomhusgivare med 20 m kabel.
  • Rumsenhet som innehåller en trådlös givare för inomhustemperatur. 
386497-466