• Paket
  • Paket
Modulskorsten Paket Ø150 mm helisolerad|Ulma AB

Modulskorsten Paket Ø150 mm helisolerad

qssSkorstenen DW-VISION-SCAN 50 utgör toppen av modern innovation, skräddarsydd för både bostads- och kommersiella tillämpningar. Detta avancerade dubbelväggiga skorstenssystem, försedd med 50 mm avancerad isoleringsteknologi, är skapat för att enkelt monteras både inom- och utomhus. Det är perfekt anpassat för en mångfald av uppvärmningsapparater, inklusive öppna spisar, vedkaminer och olika typer av pannor. Skorstenen stöder användning av ett brett spektrum av bränslen som ved, kol, pellets, och flera andra, allt utan behovet av traditionellt schakt för installationen.

Med sin robusta konstruktion, kombinerar DW-VISION-SCAN 50 ett inre rör tillverkat av högkvalitativt syrafast rostfritt stål och en yttre mantel av målat, galvaniserat stål som skyddar mot de hårda elementen. Den geniala konstruktionen tillåter inre rörets fria expansion, vilket adresserar termisk expansion effektivt utan att kompromissa med systemets integritet. Dessutom är den yttre manteln designad för att vara både vind- och vattenresistent, medan de svetsade längsgående skarvarna säkerställer en tät och säker struktur. Isoleringen är noggrant utformad för att eliminera värmeförluster, vilket säkerställer ett jämnt flöde och maximal effektivitet i avledningen av rökgaser.

DW-VISION-SCAN 50 är utvecklat för att hantera temperaturer upp till 600°C under standard drift och har testats rigoröst för att motstå extrema förhållanden som soteld. Avståndet till brännbar byggnadsdel ska vara minst 40 mm.

16 380,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Paketets innehåll & beskrivning

920,00 kr

1 820,00 kr

Beskrivning av ingående detaljer

Anslutningsdel för modulskorsten med innerdiameter Ø153 mm. Inkluderar täcksvep. Isolering DW 32,5 mm.

Regnhatten är en skyddande överdel designad för att monteras på toppen av en skorsten. Dess huvudsakliga funktion är att förhindra att regn, snö och andra nederbörd tränger in i skorstenen, samtidigt som den tillåter rök och gaser att flöda ut fritt.