• Paket
  • Paket
Paket - Rökrör Ø80mm för inmurning|Ulma AB

Paket - Rökrör Ø80mm för inmurning

Ett enkelt och smidigt paket för att ansluta din pelletskamin till befintlig murstock. Möjliggör enkel rengöring av rökrören via T-röret samt inspektionsluckan.

3 180,00 kr
Inkl. moms
Finns i Lager

Paketets innehåll & beskrivning


900,00 kr

Diameter


620,00 kr

Diameter


820,00 kr

Diameter


500,00 kr

Diameter


340,00 kr

Diameter

Beskrivning av ingående detaljer

Denna svartlackerade T-anslutning på 90° kommer med ett avtagbart kondenslock vilket underlättar sotning. Anslutningen till kaminen har en innerdiameter på 81.7mm.

Produkten är tillverkad i Tyskland av kvalitativt rostfritt stål och är särskilt utformad för anslutning av pelletsovner till skorstenar.

T-röret är enkel att montera och kommer färdigt med en inre tätning mot kaminen. Den är CE-märkt, vilket garanterar högsta säkerhet och kvalitet. Den svarta ytan är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktisk, och det avtagbara kondenslocket gör det enkelt att underhålla och rengöra anslutningen.

Produkten är tillverkad av rostfritt stål av typen 1.4404 (316L) och kan användas med fasta bränslen, med en maximal driftstemperatur på upp till 200°C.

Ska du installera en pelletskamin i ditt hem? Då är ett rökrör med en diameter på 80 mm och en imponerande längd på 100 cm det perfekta valet. Det här högkvalitativa rökröret är tillverkat i Tyskland och konstruerat av rostfritt stål. Dess svarta, eleganta yta inte bara förhöjer estetiken i ditt rum utan också gör det enkelt att ansluta det till skorstenen. Med CE-märkning kan du vara säker på att rökröret uppfyller högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder. Dessutom ingår en generös 25-års garanti, vilket gör det till en långsiktig och pålitlig investering för ditt hem.

Detta rökrör på ⌀80mm, som är böjt 90° och svartlackerat, inkluderar en inspektionslucka och är perfekt anpassat för montering av pelletskaminer i ditt bostad. Med sin tillverkning i Tyskland av högkvalitativt rostfritt stål, förenar produkten en lång livslängd med en snygg design. Den inbyggda 90°-böjen och inspektionsluckan gör anslutningen till skorstenen både smidig och estetiskt tilltalande, medan den svarta lacken säkerställer en subtil och sofistikerad framtoning i rummet. Tack vare CE-märkningen kan du lita på produktens säkerhet och kvalitet, och den kommer med en imponerande 25-årig garanti som standard.

Denna stos muras in i skorstenen så att du enkelt kan föra in ett ⌀80mm rökrör i murstocken. 

Snygg väggrosett med innerdiameter 80mm och ytterdiameter 242mm som täcker runt rökröret mot skorstenen.