Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna med TCA2 brännare|Ulma AB

Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna med TCA2 brännare

ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som är utrustad med avancerad lambdastyrning, shuntautomatik och trådlös inomhusgivare. Med detta får du inte bara en hög nivå av komfort utan även betydande energibesparingar för ditt hem. 

Brännkammaren är dimensionerad för att passa dagens moderna brännare perfekt. Den höga temperaturen i brännkammaren ger en ren och nästintill fullständig förbränning. Konvektionsdelen med sina långa rökgasgångar och generösa tuber garanterar en mycket effektiv värmeöverföring. Den stora vattenvolymen och den extra långa varmvattenslingan ger gott om färskt varmvatten för både dusch och bad.

Pannan levereras med en standard 6 kW elpatron, vilket möjliggör temperaturhållning utan pellets om du lämnar hemmet under en längre tid. Asklådan behöver endast tömmas cirka 2-3 gånger per år, beroende på fastighetens förbrukning, och har en kapacitet på cirka 45 liter aska.

En inbyggd lambdasond övervakar förbränningsgaser automatiskt för att säkerställa en korrekt förbränning och därmed förbättrad eldningsekonomi. Pannan är komplett med vår självrengörande pelletsbrännare TCA 2.

Svensktillverkad, ULMA-Lambdasondpannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012 klass 5, och uppfyller de hårda kraven för Ekodesign 2020. Den har en mycket hög verkningsgrad och är användarvänlig med enkla menyer. Med så få rörliga delar som möjligt är den driftsäker och kräver minimalt med underhåll.

Köp Pelletspaket - Ulma Lambda Pelletspanna Med TCA2 Brännare Plus idag och njut av en effektiv och pålitlig värmelösning för ditt hem!

  • Svensktillverkad
  • Mycket hög verkningsgrad
  • Användarvänlig med enkla menyer
  • Driftsäker med så få rörliga delar som möjligt
  • Minimalt med underhåll
77 150,00 kr
Inkl. moms
Finns i Lager
1201
32 objekt

Datablad

Effekt
12-20 kW
Verkningsgrad brännare
90-92%
Elförbrukning (medel)
40 W
Vikt brännare
12,5 kg
Mått i eldstad (diameter x längd)
156 x 220 mm
Spänning
230V VAC
Längd standardskruv
1,7 m
Max arbetstryck
1,5 bar
Rökrör
120 x 120 mm
Vattenvolym
200 L
Min. skorstensarea
80 cm2
Anslutningshål (brännare)
Ø 154mm
Elstadshöjd
350 mm
Elanslutning
400 VAC
Garantitid
5 år
Min. undertryck
1,5 / vp
Max effekt
20kW
Varmvattenslinga
11 m
Elpatron (standard)
6 kW
Detta paket innehåller
Pelletspanna, pelletsbrännare, ESBE CRB221 shuntautomatik, lambdastyrning, kompressor med tryckluftsslang, matarskruv, rökrör med draglucka, sotviska

Du kanske också gillar

Fumis WiRCU Wifi-Modul

2 000,00 kr
FUMIS WiRCU är en banbrytande trådlös styrenhet designad specifikt för att optimera och förenkla användningen av värmesystem. Med sina...

Kompressorhylla

350,00 kr
Få upp din minikompressor från golvet genom att montera upp den på en hylla på väggen eller pannan.