Paketpris - Ulma Lambda Pelletspanna

Paketpris - Ulma Lambda Pelletspanna

59 000,00 kr
Inkl. moms

ULMA-Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som från början dessutom är utrustad med shuntautomatik och trådlös inomhusgivare som har en inbyggd timer med alla möjliga inställningar. Det ger en hög nivå av komfort och ger samtidigt energibesparingar för husägaren.

Pelletspannan är testad och godkänd enligt EN 303-5 2012 klass 5, och klarar de hårda kraven för Ekodesign 2020.
Antal
Finns i Lager

Pannan har som standard 6 kW el-patron som jobbar i tre effekt-lägen. Asklådan behöver max tömmas ca 2-3 ggr per år beroende på fastighetens förbrukning och rymmer ca 45 liter aska. Verkningsgraden är mycket hög i och med att vi har anpassat pannan efter vår brännare. Den har en rejält tilltagen varmvattenslinga som garanterar konstant varmt vatten.

På panelen kan man välja mellan pellets och el om så önskas. Små lysdioder visar hur stor effekt el-patronen jobbar med för stunden. El-patronen möjliggör minimal temperaturhållning utan pellets, om man lämnar hemmet under en längre period.

Pannan är utrustad med en LAMBDASOND vilket betyder att det automatiskt mäter gaserna så att korrekt förbränning sker, vilket resulterar i en bättre eldningsekonomi. Pannan kommer komplett med vår självrengörande pelletsbrännare TCA 2.

Det här ingår också: Trådlös shuntautomatik ESBE, 6 kW elpatron, varmvattenslinga, rökrör med draglucka, asklåda, sotredskap.

1201

Datablad

Verkningsgrad
ca 90-92%
Max arbetstryck
1,5 bar
Rökrör
120 x 120 mm
Vattenvolym
200 L
Min. skorstensarea
80 cm2
Anslutningshål (brännare)
Ø 154mm
Eldstadsdjup
350 mm
Elstadshöjd
350 mm
Elanslutning
400 VAC
Garantitid
5 år
Min. undertryck
1,5 / vp
Max effekt
20kW
Varmvattenslinga
11 m
Elpatron (standard)
6 kW
Energieffektivitetsindex
A+
Ekodesign-godkänd
Ja
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.