Pelletspannor

Om du redan har en Ulma pelletsbrännare kan du köpa en pelletspanna separat. Nedan finner du våra pelletspannor som är specialbyggda för endast pelletseldning, vilket innebär att den har ett stående konvektionssystem och speciell utformning av eldstaden. Detta resulterar i att minsta möjliga sot skall fastna på konvektionsytorna och längsta möjliga rökgasväg för att öka verkningsgraden.

Se även våra förmånliga paketlösningar.

Aktiva filter

 • Pelletspanna Ulma ECO 20 kW (utan brännare)

  29 900,00 kr

  Ulma-pannan finns även utan inbyggd Lambdasond och heter då Ulma ECO. Den har ändå en rejält tilltagen varmvattenslinga som garanterar konstant varmt vatten. Den kommer som standard med en manuel shunt. Som tillval kan man välja till trådlös shuntautomatik. Går att få med vår ECO 2 brännare eller vår automatsotade TCA 2 brännare installerad.

 • Pelletspanna Ulma Ladd Midi (utan brännare)

  33 750,00 kr

  Ulma Laddpanna Midi är en större laddpanna som kan köras med pelletsbrännare upp till 60 kW. Pannan har en vattenvolym på 72 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 500 L. Med måtten 72x129x86 (BxHxD) så får den även plats i mindre pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 73 L.

  O.B.S! Endast panna.

 • Pelletspanna Ulma Ladd Mini (utan brännare)

  23 000,00 kr

  En liten kompakt laddpanna. Pannan har en vattenvolym på 29 L och ska köras mot en ackumulatortank på minst 150 L. Med måtten 54x97x64 (BxHxD) så får den även plats i små pannrum. Asklådan är rejält tilltagen och rymmer ca 50 L.

  O.B.S! Endast panna.