Pelletsbrännare

Pelletsbrännare

Vill du behålla en bra ventilation och förebygga problem som fukt i ditt hus? Då är våra pelletsbrännare det självklara valet för dig och din fastighet. Du kan köpa våra pelletsbrännare till ett bra pris och med låga installationskostnader får du en brännare som har mycket lång livslängd samt kräver minimalt med underhåll.

De är enkla och smidiga att installera antingen via en installatör eller på egen hand och underhållet är minimalt tack vare smidiga funktioner och en avancerad digital styrenhet. Den sköter sig helt enkelt själv så du som husägare kan få tid över till andra saker. 

Våra pelletsbrännare är svensktillverkade och passar inte enbart vår pelletspanna utan kan enkelt monteras på de flesta pannor som finns på marknaden, exempelvis en vedpanna eller oljepanna. De har en hög verkningsgrad och brännaren tänds smidigt och snabbt med ett varmluftselement som är speciellt framtaget för våra brännare. Eftersom det är framtaget för våra brännare kan vi lämna hela 5-års garanti på tändelementet. 

Förnyelsebar energi! 

En stor fördel med pelletsbrännare är att pellets klassas som förnyelsebar energi och tillför inga extra koldioxidutsläpp eftersom den koldioxid som släpps ut är samma som togs upp av trädet under dess uppväxt och ingår därför i kolets naturliga kretslopp. Därav påverkar inte pelletsförbränning miljön och atmosfären på samma sätt som fossila bränslen (ex. kol, gas, olja) och blir ett miljövänligare alternativ för dig och ditt hus. 

Våra pelletsbrännare är det självklara valet för dig och ditt hus. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja brännaren som passar för dig och ditt hus. 

Aktiva filter

 • Ulma 2000 TCA 2 Pelletsbrännare

  20 200,00 kr

  Vår Ulma2000 TCA 2 är en svensktillverkad pelletsbrännare och är en av våra bästsäljande produkter. Den hjälper dig på bästa sätt att bibehålla en bra ventilation i ditt hus och därmed undvika problem så som fukt och dålig luft. Den är anpassad för att enkelt kunna monteras på de flesta pannor på marknaden och är försedd med hela fem effektnivåer. Med en automatisk startprocedur får du en snabb och effektiv uppstart på enbart 120 sekunder från stunden att brännarens termostat kallat på värme har brännaren tänt och brinner normalt. Ulma2000 TCA 2 är mycket driftsäker och är försedd med bakbrandsskydd och en avancerad styrenhet så du kan känna dig trygg med din nya brännare.

 • Ulma ECO 2 30 kW Pelletsbrännare

  12 500,00 kr

  Det är en driftsäker och robust brännare med ett beprövat tändelement i som tänder blixtsnabbt och med lång livslängd. Brännaren är försedd med en avancerad styrenhet som styr förbränningen så att god driftsekonomi uppnås. Brännaren går att köra mellan 6-30 kW. Vi har även satt dit vår populära touchscreen display vilket gör handhavandet till en barnlek.

 • Ulma ECO 40 kW Premium Air Pelletsbrännare

  35 200,00 kr

  En driftsäker och robust brännare med ett beprövat tändelement i som tänder blixtsnabbt och med lång livslängd. Rengöring av brännaren sker automatiskt från aska eftersom brännaren är utrustad med tryckluftsrenblåsning. Kompressor för detta ingår.

 • Ulma ECO 60 kW Premium Air Pelletsbrännare

  45 200,00 kr

  Brännaren klarar övertryck och har skydd mot bakbrand. Den har en internskruv inbyggd och givetvis sitter vårat driftsäkra tändelement i, som tänder blixtsnabbt. Med en kompressor installerad så minskar rengöringsintervallerna. Nu även med touch screen display med många användbara funktioner.

 • Ulma ECO 90 kW Premium Air Pelletsbrännare

  50 400,00 kr

  En driftsäker och robust brännare med ett beprövat tändelement i som tänder blixtsnabbt och med lång livslängd. Med en kompressor inkopplad så minskar rengöringsintervallerna.